Windows 8.1 beleş olacak !

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8.1 beleş olacak !

Windows 8 gün geçtikçe daha fazla kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Windows 9 yerine Blue kod adıyla dillerde dolaşan Windows 8.1 ücretsiz mi olacak ? Windows pazarlama ve satış başkanı Tami Reler bu konuda önemli açıklamalarda bulundu.

J.P.Morgan Küresel Teknoloji Grubu tarafından Boston’da dün sabah gerçekleştirilen Medya ve İletişim konferansına konuşmacı olarak katılan Reler, yeni bir isimle anılacak Windows 8.1 işletim sisteminin Windows 8 kullanıcıları tarafından ücretsiz güncellenebileceğini söyledi. Bu açıklamayı aynı zamanda kendi bloğunda da paylaştı.

Sanırız Windows 8’in şu ana kadar zaten 739 kez güncellendiği ve yeni bir güncellemenin neden bir versiyon yükseltme olarak sunulduğu sorusu Reler’ın da aklına gelmiş olacak ki konferansta “bu seferki yenilik önceki haftalık güncelleme ve yamalardan çok daha önemli değişiklikler içerecek” açıklamasında bulundu.

Windows 8 ile kaybettiğimiz Başlangıç butonuna Windows 8.1 ile yeniden kavuşur muyuz bilinmez çünkü bunu anlamak için 26 Haziran’da San Francisco’da gerçekleştirilecek Microsoft ürün tanıtım toplantısına kadar beklemeliyiz; ama Reler’ın açıklamasına göre Microsoft kış tatili gelmeden Windows 8.1’i dünya piyasasına sürmeye hazırlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Joker

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: :eller:

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Teşekkürler Halis abi

Panti60

Panti60

Üye
tesekkurler:tşk:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. Gökçen abi pek sevindin :ehe :eller:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Joker
fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Windows'un bütün işletim sistemlerinde güncelleme ücretsizdir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Windows'un bütün işletim sistemlerinde güncelleme ücretsizdir.

evet yalnız basit bir güncelleme olmayacak pack güncellemesiyle yeni işletim sistemi karışık birşey gibi olacak.

• Beğen
Tepkiler: Joker
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ben butun windowsları bedava kullndm. :ehe

Uhops

Uhops

Üye
Netten win8 yüklesek (korsan) onuda beleşe 8.1 e güncelliyebilcekmiyiz acaba.yoksa satın alınan wın8 leremi bedava

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Direk mi? :hmmm

csH

csH

Üye
8.1in güncelleme gibi olup olmaması pek önemli değil ki onu da buluruz internetten hiç farketmez:d:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
olsun bakalım :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ubuntu var kafam rahat herşey beleş :) ayrıca sağlam bi destekde var ve wine kullanarak windows için yazılan uygulamalarda çaliştirila biliyor

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Takipçi Satın Al

Üst Alt