MSN Messenger Windows 7'deki MSN Başlat Çubuğu Problemi Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7'deki MSN Başlat Çubuğu Problemi Çözümü

Başlat-Tüm Programlar-WindowsLive'a gelin. Windows Live Messenger'ın üzerine gelin. Sağ tıklayın, özellikler deyin.

Uyumluluktan sadece "Vista"yı seçin. Uygula-Tamam deyip kapatın.

MSN'i komple kapatın - yeniden açın. Windows yeniden yapılandırma yapacaktır. Baştan başladığında da artık düzgün şekilde çalışacaktır.
:oke:

• Beğen
Tepkiler: ciko6189 ve Salihyet

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sağol

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
thenk you

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
reca... ;)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
iyide öyle yapınca tekrar msni açamadım çıkmak zorunda kaldım.Tamam yine vista da oldugu gibi saatin yanına küçülttü ama geri açılmadı?

CK1991

CK1991

Üye
ne sorunu var ki ben srunsuz kullanıyorum windows 7de

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ne sorunu var ki ben srunsuz kullanıyorum windows 7de
sorun şu eski işletim sistemlerinde oldugu gibi Messenger saatin yanındaki araç çubuklarına kendisini atmıyor Öyle oluncada hem görev çubugunda yer kaplıyor hemde birden fazla msn de oturum açınca karışıklık ortaya çıkıyor.Msn discovery kullanıyorum belkide o yüzden bende olmamıştır.

ciko6189

ciko6189

Üye
paylasım için saol güzel yardım :D

eskal88

Üye
Gerçekten Güzelbir Paylaşım Olmuş Elinize Saglık Tşk...

davaci_18

davaci_18

Üye
ÇOK SAĞ OL. BOL ZAMAN lar

djserkan37

djserkan37

Üye
Çok Sağol.Diğer Programlar İçinde Aynı Tekniği Kullansak Bi İşe Yarar Mı?

skr44

Üye
bende ıse yaramadı oturum acılacagı zmn hata werıo vıstayı yada baska bır ısletım sıstemını sectıgımde

izmirligenc

izmirligenc

Üye
iyide öyle yapınca tekrar msni açamadım çıkmak zorunda kaldım.Tamam yine vista da oldugu gibi saatin yanına küçülttü ama geri açılmadı?

hakan service pack 1 yada ikiyi secerek dene sorun cikmamasi lazim

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
görev çubuğunda sadece ikon kullanırsanız çok şık duruyor ve hiç bir sorun olmuyor , istediniz kadar konuşma penceresi açın ikon+yazı nın teki kadar bile yer kaplamıyor , tabi tam anlamıyla kullanmak için pc de aero temayı etkinleştirdikten sonra aero peek özelliğini açmanız gerekir...

burhan_498

Üye
vallaha oldu oleyy bu yüzdem msn açık bırakmıyodum cok teşekkürler kardeş :D

aecelikel

Üye
Teşekkürler, büyük bir win7 uyumluluk problemi.. İnsanlar çözüm aratılmak zorunda bırakılmamalıydı..

muratpalio16

Üye
çok tşkler ne zamandır bunu arıyordum :)

Maxicep_onur

Maxicep_onur

Üye
İşte bu payLaşım işime yaradığı için hiç durmadım üye oLdum vaLLa,inşaLLah diğer sorunLarıma da çözüm buLurum,payLaşım için tekrar tekrar teşekkürLer ;)

llllolllll

Üye
abi süperr çooook teşekkür ederim gercekten ++++++++++++++++++++++++++++9999999999999999rep:yuru:yuru:yuru:pro:

BlueBeach

Üye
süper çözüm

Üst Alt