Yardım Windows 7

Sponsorlu Bağlantılar

manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7
Windows 7 pc imde bu sabah açtım ve sag altta ag bağlantısı simgesinin kırmızı x oldugunu gordum
ve netede bağlantı yok hatası geldi
sonradan araştırdım tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor hata 5 sorunu oldugunu gördüm
ag bagdastırıcısı suruculerini bi arkadas kaldırıp pc yi yeniden baslat dedi ve yaptim ama orda 2 tane sürücü vardı bitaneside sarı unlem vardı yeniden başladı ve o unlemli olan silindi ama onu güncellemek gerekiyormuş ben silmişim
simdi ne yapmalıyım

Son düzenleme:

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
öncelikle pc ye ethernet driverini tekrar yüklemek zorundasin sildigin için tabi bunu ethernetinin marka ve modeline göre uyumlu olanini bulup indirerek yapabilirsin

manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
ru1 251arwgf ethernet kartı bu acana bildiğiniz link falan var mı

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
bu yazdığın ethernet kartının modeli değil everesti indirip ordan bakabilirsen yardımcı olabilirım kardeşim

manyaklar61

manyaklar61

Üye
    Konu Sahibi
Indirdim de hangisinde bakıyoruz modelin isminiBuldum; intel 82578DC (hanksville-D)Gigabit network connection modeliArama yaptım google de buldum telefon ike setup u indirdim pcye attım ama pcnin net yok yani program yükleniyor ....

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
bu linki bi dene xp mi 7 mi senin sistemAdvertisment Driver for Intel(R) 82567LM-3 Gigabit Network Connection you can download from mirror 1: Intel_825xx-Gigabit- Platform_A02_R252705.exe (5.68 Mb) yazani indir bi dene

Takipçi Satın Al

Üst Alt