windows 7 yi yavaslatan 2 en cok kullanılan program sasıracaksınız

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
Flas kuramadım ne yaptıysam olmadı

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

phasan

phasan

Üye
Yarın sana sorunu yazar yollarım bilgisayardan kopyalarım tam bılmıyorum yuzde 99 dan sonra hata verıyor

ismail

ismail

Üye
tamam

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Zaten 3 sekmden fazla actinmi 1gb ram kullaniyor ki ben 8-9 sekme aciyorum 4gb ram yetmiyor chrome zaten ram dusmani :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben chromium kullanıyorum arayüz herşey aynı ama daha hızlı chrome eklenti ve yer imlerime dayanamıyor. Aslında en güzeli maxhton ama reklamları engellemiyor işte

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
phasan

phasan

Üye
İllahı tabletın yanında window lu bır bılgısayar guzel oluyor

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
ben chromium kullanıyorum arayüz herşey aynı ama daha hızlı chrome eklenti ve yer imlerime dayanamıyor. Aslında en güzeli maxhton ama reklamları engellemiyor işte
aynen maxhton reklam sorunu var.... bende win 8.1 e gececektım ... usb bellege kuramadım sorun cıktı...

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Valla Ben Xp Kullanıyorum mozilla gayet iyi kastırıyor :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., Mad EagLe ve Silinen Üye 1145465
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
az kullandıgım halde dwd rom calısmıyo okumuyo :S ne yapabılırım

BRKTNL

BRKTNL

Üye
opera masa üstünde çok da iyi bir tarayıcı değil açıkçası. Mozillayı da sırf idm ile uyumlu diye tutuyorum onun da başka bir işlevi yok

• Beğen
Tepkiler: gericikoyluyobaz ve .NeXuS.
messevim

messevim

Üye
Windows 8 kullanıyorum. Chorome vazgeçmeyeeceğim bir tarayıcıdır. Aksine diğer tarayıcılara oranla bana göre daha hafif geliyor. Opera baya ağır çalışıyor. Chrome kadar seri değil. firefox u bir türlü sevmediğim için pek kullanmam. pc nin bir kenarında öylece duruyor
opera masa üstünde çok da iyi bir tarayıcı değil açıkçası. Mozillayı da sırf idm ile uyumlu diye tutuyorum onun da başka bir işlevi yok
İdm yi chorome ile de uyumlu yapabilirsin. eskiden ben internet explorer i kullanıyordum idm ile uyumlu diye ama daha sonra chorome de uyumlu yaptım ne güzel çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: gericikoyluyobaz ve .NeXuS.
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 kullanıyorum. Chorome vazgeçmeyeeceğim bir tarayıcıdır. Aksine diğer tarayıcılara oranla bana göre daha hafif geliyor. Opera baya ağır çalışıyor. Chrome kadar seri değil. firefox u bir türlü sevmediğim için pek kullanmam. pc nin bir kenarında öylece duruyor
İdm yi chorome ile de uyumlu yapabilirsin. eskiden ben internet explorer i kullanıyordum idm ile uyumlu diye ama daha sonra chorome de uyumlu yaptım ne güzel çalışıyor.
pazar gunu win 8.1 pro e gectım ınternetten ındırıp kurdum ıe11 kullanıyom süper adblock eklentısıde ekledim pc su gıbı akıyo...

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

Üst Alt