flashı boot haline mi getiremedin yoksa pcyi başlatırken flashı mı seçemedinFlas kuramadım ne yaptıysam olmadı
Flas bot halıne getıremedım zaten pc cok yavaş kasıyorflashı boot haline mi getiremedin yoksa pcyi başlatırken flashı mı seçemedin
onu yaparsan zaten gerisi kolayda yapamamnın sebebi kasması mı olayı mı anlamaman?Flas bot halıne getıremedım zaten pc cok yavaş kasıyor
aynen maxhton reklam sorunu var.... bende win 8.1 e gececektım ... usb bellege kuramadım sorun cıktı...ben chromium kullanıyorum arayüz herşey aynı ama daha hızlı chrome eklenti ve yer imlerime dayanamıyor. Aslında en güzeli maxhton ama reklamları engellemiyor işte
İdm yi chorome ile de uyumlu yapabilirsin. eskiden ben internet explorer i kullanıyordum idm ile uyumlu diye ama daha sonra chorome de uyumlu yaptım ne güzel çalışıyor.opera masa üstünde çok da iyi bir tarayıcı değil açıkçası. Mozillayı da sırf idm ile uyumlu diye tutuyorum onun da başka bir işlevi yok
pazar gunu win 8.1 pro e gectım ınternetten ındırıp kurdum ıe11 kullanıyom süper adblock eklentısıde ekledim pc su gıbı akıyo...Windows 8 kullanıyorum. Chorome vazgeçmeyeeceğim bir tarayıcıdır. Aksine diğer tarayıcılara oranla bana göre daha hafif geliyor. Opera baya ağır çalışıyor. Chrome kadar seri değil. firefox u bir türlü sevmediğim için pek kullanmam. pc nin bir kenarında öylece duruyor
İdm yi chorome ile de uyumlu yapabilirsin. eskiden ben internet explorer i kullanıyordum idm ile uyumlu diye ama daha sonra chorome de uyumlu yaptım ne güzel çalışıyor.