windows 7 yi yavaslatan 2 en cok kullanılan program sasıracaksınız

Sponsorlu Bağlantılar

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 yi yavaslatan 2 en cok kullanılan program sasıracaksınız
2012 mart laptop u aldıgımdan bu yana sureklı chrome kullanıyodum. yanına opera da yukledım arada lazım olusa onuda acardım.. mozılla yı bazen yukler sılerdım pek kullanmazdım... zamanla pc sureklı takılmaya yavaslamaya ve yanıt vermeme hatası vermeye basladı.. dun gece opera yı revo ıle sıldım tum kalıntılarınıda pc hızlandı sasırdım.. mozılla yukleyıp google chrome da sıldım pc kendıne geldı... yıllardır kullandıgım 2 program pc cok kasıyomus.. mozılla fanı degılım.. burda kotuleme yapmıyorum .. ama deneyın farkı gorun... özellıkle wındows 7 de

NEXUS

NEXUS

Üye
2012 mart laptop u aldıgımdan bu yana sureklı chrome kullanıyodum. yanına opera da yukledım arada lazım olusa onuda acardım.. mozılla yı bazen yukler sılerdım pek kullanmazdım... zamanla pc sureklı takılmaya yavaslamaya ve yanıt vermeme hatası vermeye basladı.. dun gece opera yı revo ıle sıldım tum kalıntılarınıda pc hızlandı sasırdım.. mozılla yukleyıp google chrome da sıldım pc kendıne geldı... yıllardır kullandıgım 2 program pc cok kasıyomus.. mozılla fanı degılım.. burda kotuleme yapmıyorum .. ama deneyın farkı gorun... özellıkle wındows 7 de
yoo ben pc yi aldığımda sorun yoktu chrome yüklediğimdede öleyidi mozillayı yükledikten sonra pc kasmaya başladı , opera kullanmadım ama chrome bilgisayarda hiçbir kasıntı yapmıyor. Yalan Yanlış BilgilendirmeyelimNot Pc'yi Aldııktan 3 Gün Sonra Chrome Yükledim , Opera Yüklemedim Mozilla Çok Kastırdsığı İçin Sildim. Kullandığım Sistem Windows 7

ismail

ismail

Üye
Windows 8 kullanıyorum. Operada bende yavaşlık hissediyorum. Chromede sürekli kullanırdım ama sonra ondada yavaşlık hissettim bu yüzden Yandex Browsera geçtim. Mozillayada ısınamadım ama pcyi yavaşlatıyomuydu hatırlayamadım

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
c
yoo ben pc yi aldığımda sorun yoktu chrome yüklediğimdede öleyidi mozillayı yükledikten sonra pc kasmaya başladı , opera kullanmadım ama chrome bilgisayarda hiçbir kasıntı yapmıyor. Yalan Yanlış BilgilendirmeyelimNot Pc'yi Aldııktan 3 Gün Sonra Chrome Yükledim , Opera Yüklemedim Mozilla Çok Kastırdsığı İçin Sildim. Kullandığım Sistem Windows 7

choreme sureklı hata verıyor.... bundan 1 sene oncesıne kadar cok hızlıydı... ama artık o donem kapandı... opera da aynı derece......

yusuf1998x

Üye
her browser zamanla kapladığı yerini artırıcaktır çerezler önbellek falan . Cclenaer ile temizleyebilirsen temizlersen hızlanır

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
her browser zamanla kapladığı yerini artırıcaktır çerezler önbellek falan . Cclenaer ile temizleyebilirsen temizlersen hızlanır
gunde 4-5 kez temızlıyorum defalarca kurup sıldım chrome hep hata verıyodu sıstem yavaslıyodu

ismail

ismail

Üye
çerez önemli bişi mi yusuf. Kayıtlı şifreler haricindekiler önemli değil benim için onlar silinmesin yeter

Invoke

Invoke

Üye
Sizi bilemem, doğrudur ama ben 7 kullanırken sorun yaşamadım. Uzun süredir 8/8.1 kullanıyorum. Bilgisayarımın çok iyi olduğu söylenemez. Core 2 Duo biraz geride kaldı. Chrome akıyor. Hiç bir sorun ya da yavaşlık yaşamadım. :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
Sizi bilemem, doğrudur ama ben 7 kullanırken sorun yaşamadım. Uzun süredir 8/8.1 kullanıyorum. Bilgisayarımın çok iyi olduğu söylenemez. Core 2 Duo biraz geride kaldı. Chrome akıyor. Hiç bir sorun ya da yavaşlık yaşamadım. :D
bak su nokta cok onemlı eskı sıstemlerde chrome cok hızlı..... ama benım sıstem bu nvıda gt540m 2gb paylasımsız yenı sıstemlede yavas kalıyo

Invoke

Invoke

Üye
Biraz garip bir durum. :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
NEXUS

NEXUS

Üye
bak su nokta cok onemlı eskı sıstemlerde chrome cok hızlı..... ama benım sıstem bu nvıda gt540m 2gb paylasımsız yenı sıstemlede yavas kalıyo
Chrome Hepsinde Hızlı Bu Arada Sen Chrom'u Son Sürüme Güncelledinmi? Şuanda Chrome'den Yazıyorum ;)

yusuf1998x

Üye
şifrelerin haricinde herşeyi silebilirsin sorun olmaz ama sistem elbet yavaşlar . Sistemin yavaşlaması sadece tarayıcılara bağlanamaz bilgisayardan internete girildimi sürekli dosya alışverişi olur böylece bilgisayar dolabilir veya virüs girebilir . Ayrıca 3 4 ayda bir format atmak gerekiyor çünkü windows kullandıkça yavaşlıyo

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve -Börteçine-
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ie den şaşmam. Win8le beraber ie gayet hızli kasma yok

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
    Konu Sahibi
Chrome Hepsinde Hızlı Bu Arada Sen Chrom'u Son Sürüme Güncelledinmi? Şuanda Chrome'den Yazıyorum ;)
her zaman son surumu kullanırım... tum antıvırus programlarını full olarak sırayla yukleyıp pc yı temızledım... adware uygulamalarıylada temızledım sıstemde ne kadar kalıntı dokundu toolbar varsa hepsını sıldım... bı donem antıvırus kullanmayınca baya bı dolmus... suan o konuda sıkıntı yok.. tek sıkıntı chromeın sureklı yanıt vermeme hatasıydı.. ve pc nın sureklı donmasıydı... opera ve chrome u kaldırdım fırefox yukledım pc ılk gunku halıne dondu... sasırdım...

phasan

phasan

Üye
Ben bilgisayara fortmat atabılsem atacam benım pc de win7 ama atamıyorum usb oldugu için

phasan

phasan

Üye
Benım netbook dvd raytır olmadıgı için format atamadım netbook uma

phasan

phasan

Üye
Arastırdım ama onu hiç anlamadım bıraz cd den daha karısık geldi cd den şimdiye kadar 1000 den fazla format atmışımdır

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Arastırdım ama onu hiç anlamadım bıraz cd den daha karısık geldi cd den şimdiye kadar 1000 den fazla format atmışımdır
karışıklığı yok :) windows 7 usb tool ile usbyi formatlık disk yapacaksın. sonra onu pcye takıp windowsu kapatacaksın. pc açılırken f2 f12 artık hangi yuşsa senin pcsinde basıp flashı seçerek formata başlayacaksın.

Üst Alt