windows 7 ultimate dvd si indirdim ama aklıma takılan bir soru var.

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 ultimate dvd si indirdim ama aklıma takılan bir soru var.
arkadaşlar benim indirdiğim dvd 2,33 gb ama bazı diğer sitelerde 2.80 gb 3.90 gb 4.40 olan var hepside ultimate. Aralarında neden gb farkı var.

qLaMoR

qLaMoR

Üye
driver entegreli modifiye edilmiştir . Mesela xp cdsi atıyorum 500 mb ise çeşitli şekillerde . Bunu 450 mb a indire bilir veya 800 mb kadar yükselte bilirsin açıklamaları vardır . Baktığın sitelerde.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
driver entegreli modifiye edilmiştir . Mesela xp cdsi atıyorum 500 mb ise çeşitli şekillerde . Bunu 450 mb a indire bilir veya 800 mb kadar yükselte bilirsin açıklamaları vardır . Baktığın sitelerde.

Benim indirdiğim sitede 2.33 gb olan el değmemiş msdn çıkışlı diyor. Diğer sitede 2.80 gb olanda tum sata driverları ekli bugune kadar tum guncellemeler entegre ie 10 guncellemesi falan diyor.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Bazı dvdler, ya 32 yada 64 bit sistem içerirler. Bunlar 2-3 GB arasıdır. Bazı işletim sistemi dvdleri ise 32 ve 64 bit sistemleri beraber içerirler kullanıcı sistemi kurarken ikisinden birini seçer. Bu dvdler 4 GB'dan biraz büyüktür çoğu zaman. Aradaki fark bu olabilir.

bayon

Üye
bak mdsn hiç oynamamış orjinal windowsun sitesinden indirilmiş sürümdur bazı kişiler ise işletim sistemi ile oynayıp içine en yeni güncellemeleri de ekler ama tavsiye etmem her zaman msdn tercih etmeni tavsiye ederim hatta şimdi sp1 li msdn sürümleri var çok iyi oluyo onlar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
bak mdsn hiç oynamamış orjinal windowsun sitesinden indirilmiş sürümdur bazı kişiler ise işletim sistemi ile oynayıp içine en yeni güncellemeleri de ekler ama tavsiye etmem her zaman msdn tercih etmeni tavsiye ederim hatta şimdi sp1 li msdn sürümleri var çok iyi oluyo onlar

Yani benim indirdiğim sitede msdn sürümdür üzerinde oynama yapılmamıştır diyor. O zaman ben doğru olanı indirdim. Peki diğer sitedede msdn diyor ama boyutu daha büyük. Tüm güncellemeler yapıldı diyor o yüzden heralde.

bayon

Üye
hayır şuan iki tane mdsn sürümü var birisi ilk çıktığı zaman ki bi de içine sp1 ilave edilmişi başka yok yani onlar niye öyle bende bilmiyorum

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler.

Üst Alt