windows 7 ultimate den iyi anlayan arkadaşlar çok acil yardım edin :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 ultimate den iyi anlayan arkadaşlar çok acil yardım edin :S
arkadaşlar bu sabah ubuntu dan windows 7 ye geçtim.yalnız internet kafede yüklettirdim(hazır bilgisayarlar tam anlamıyla bi facia...)internet kafecinin hatası mı bilmiyorum ama,ekrana sag tıklayıp,ekran çözünürlügü diyince bende "birden çok ekran" diye 4. bi seçenek çıkıyor.normalinde bu seçenegin olmaması gerekmiyor mu?birde printscreen yaptım,2 tane ekran çıktı.halbuki bende tek ekran gözüküyor.mesela simgeleri sola kaydırınca diger ekrana geçiyor.bunu nasıl tek ekran yapabilirim?görüntüsünü de bir koyayım:

çok acil yardım edin...:S

----------Eklendi @ 18:51:06 ---------- Yazıldı @ 18:50:23 ----------

benim ana ekran sagdaki.soldakini nasıl kaldırabilirim?

Nef'i

Nef'i

Üye
masaüstüne sağ tıklayıp>ekran çözünürlüğü de orada "birden çok ekran" seçeneğini kaldır veya 1 ekran olarak ayarla
net cafe sahibi sanal masaüstü programı da yüklemiş olabilir programları kontrol et :hmmm

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
masaüstüne sağ tıklayıp>ekran çözünürlüğü de orada "birden çok ekran" seçeneğini kaldır veya 1 ekran olarak ayarla
net cafe sahibi sanal masaüstü programı da yüklemiş olabilir programları kontrol et :hmmm
maalesef.kaldırma diye bi seçenek yok.internet kafeci de yüklememiş.nasıl kaldıracagımı bilmiyorum...

Nef'i

Nef'i

Üye
orada 2 ekran olucak o zaman 2.ye tanımla de sonra 1.ye tanımla ardından algıla de.

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
orada 2 ekran olucak o zaman 2.ye tanımla de sonra 1.ye tanımla ardından algıla de.
zaten 2.si seçili.az önce 1. yi seçtim,bilgisayarı kapatacak birşey bulamadım dondu kaldı,mouse de yoktu,bende kapatıp açayım bari dedim,bastım açma kapama tuşuna,açılırken oturum seçme kısmı yoktu :D simsiyah kaldı.rastgele biyerlere bastım bi tane oturumu açtım,mouse geldi,geldigi gibi yine 2.yi seçtim,şimdi tekrar 1.yi seçmeye korkuyorum.ayrıca tanımla diyince daha da çok açılıyormuş.

Nef'i

Nef'i

Üye
Anladım 1.ekran zaten varsayılan olmak zorunda ama senin monitör 2.ekran olarak tanımlanmış :allalla:
1- monitör fişlerini kontrol et
2- o format atan adamın ağzını burn*unu kır bakalım yapacak mı ? (kırmana gerek yok bırak burn içerken yılan ble dokunmaz rica et önce yapmaz ise veya ücret isterse ne yapıyorsan yap)

*

• Beğen
mangdaşire

mangdaşire

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımlarınız için sagolun.internette iyice araştırıp bulamamıştım ama farklı farklı aratınca anca bulabildim.bu sorun başına gelen olursa,aynı yeri açıp "masaüstünü sadece... üzerinde göster"e tıklasınlar.birini seçince digeri otomatik olarak kapanıyor.silmeyi başaramadım ama olsun,bi kenarda dursun belki bi gün işe yarar :ehe:D herkese çok teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Nef'i
Nef'i

Nef'i

Üye
iyi o zaman sevindim :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt