Windows 7 Teması . Symbian 9.1 S60 3d . Kaliteli bir windows teması . Tavsiyemdir. FORUM DA İLK.!

Sponsorlu Bağlantılar

merdemyar

merdemyar

Üye
Teşekkürler

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
eyvallah kardeş

umitbasci

umitbasci

Üye
saol :))))))))

Afşın

Afşın

Üye
Sağolasın

CoDeYs

CoDeYs

Üye
teşekürler...

cll388

Üye
ama 6681e yüklenmiyor yapçak bişey yok

amedraa

Üye
Tema süpermiş bu arada yorumları okuyayim derken kafası güzel bi arkadaşımız bilip bilmeden gelene geçene laf sokmaya çalışmış. Söylemeden edemicem bazı şeylerin emekleri vardır, konuşacağına logosunu kendisi ayarlasın bizlerle paylaşsın bizde sana gelişi güzel yorumlar yapalım konuyu lüzumsuzca kirletmene hiç gerek yok gayet de güzel.

davaci_18

davaci_18

Üye
eline sağlık

cem3839

Üye
Alıntı: halitkirli göndermiş. >
tema verilirken bu ikonlar yada logolar var denilmemişki zaten.
kardeşim eline emeğine sağlık:oke:

oda denilmiş yada denilmemiş demiyo orada yetersiz diyo arkadaşım gözümüzle okuyalım lütfen. tema yapılırsa tam yapılmalıdır tek menü değişmesi tema olmaz :oke: bu arada temada sarj durumu ve sebeke durumunu göstermiyor bende

blue_dream38

Üye
hiç bir mok indiremiyorum kardeş ben yarıda takılı kalıyor ne ayak ya tav oldum içine sıştıran.

okankoc

okankoc

Üye
n73 calısırmı arkadaslar:aha:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

KenWillll

Üye
Hi, I currently came across an excellent free audio service named Bearshare. You are able to acquire lots of records which are available in WMA format then convert all songs to MP3. We paid for software but aren't sure how to activate it just as I'm not tech-savvy, will you please give a solution how to make it work? Do I need some sort of permission code? Any help is much appreciated

join_23

join_23

Üye
eline sağlık

habbuj

habbuj

Üye
teşekkürler

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
tema dediğiniz işte budur yaaa :)