Windows 7 Teması . Symbian 9.1 S60 3d . Kaliteli bir windows teması . Tavsiyemdir. FORUM DA İLK.!

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Windows 7 Teması . Symbian 9.1 S60 3d . Kaliteli bir windows teması . Tavsiyemdir. FORUM DA İLK.!

FORUMDA İLK ..!
Evet arkadaşlar son derece kaliteli bir tema .. Kullanıyorum . Sorunsuz bir tema ..
:oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: lotroses, SHS, habbuj ve 23 diğerleri

arslansem

arslansem

Üye
Sağol Ali :D

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Tema çok yetersiz bir şekilde yapılmış..N8o'de denedim sadece orjinal tel proğramlarını rehber,mesajlar gibi vs. logoları değiştirilmiş;Ayarlara girince ayar logoları bile değişik deil ki ayrı yüklediğimiz proğramların logosunu değiştirsin!

Teşekkürler.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n73 e oluyomu

haltie

haltie

Üye
@n!wa+*R™;1952092' Alıntı:
Tema çok yetersiz bir şekilde yapılmış..N8o'de denedim sadece orjinal tel proğramlarını rehber,mesajlar gibi vs. logoları değiştirilmiş;Ayarlara girince ayar logoları bile değişik deil ki ayrı yüklediğimiz proğramların logosunu değiştirsin!

Teşekkürler.

tema verilirken bu ikonlar yada logolar var denilmemişki zaten.
kardeşim eline emeğine sağlık:oke:

Godfather

Godfather

Üye
:ehe çok iyi düşünülmiş gerçekten saol abi :ehe

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
tema verilirken bu ikonlar yada logolar var denilmemişki zaten.
kardeşim eline emeğine sağlık:oke:
Hımm..Merak ettim; acaba tema ne demek biliyor musun?

Ama sen tema'yı sadece arkaplan ve renk değişikliğinden ibaret görüyorsan.. Anladım.:allalla:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Renk ve zevkler ayrıdır Doğancan ım .. Tartışmak yersiz . Her türlü yoruma insanlar açık olmalı .. Teşekkürler yorumun için ...:oke:

Ben temayı çok hoş buldum . Vista iconları güzel olmuş . n95 8gb da çok hoş durdu .. Kolay kolay değiştireceğimi artık sanmıyorum . :ehe

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
DiaBLoS™;1953776' Alıntı:
Renk ve zevkler ayrıdır Doğancan ım .. Tartışmak yersiz . Her türlü yoruma insanlar açık olmalı .. Teşekkürler yorumun için ...:oke:

Ben temayı çok hoş buldum . Vista iconları güzel olmuş . n95 8gb da çok hoş durdu .. Kolay kolay değiştireceğimi artık sanmıyorum . :ehe
"Renk ve zevkler ayrıdır" iyi hoş da,biz burada ondan bahsetmiyoruz.."TEMA" dediğin şeyde bir takım özellikler olmalı yoksa onun bir farkı kalmaz.Düzgün bir temayı tamamen incelemenizi tavsiye ederim .

haltie

haltie

Üye
@n!wa+*R™;1953674' Alıntı:
Hımm..Merak ettim; acaba tema ne demek biliyor musun?

Ama sen tema'yı sadece arkaplan ve renk değişikliğinden ibaret görüyorsan.. Anladım.:allalla:

:haha: sen biliyosun tamam :haha:

haltie

haltie

Üye
@n!wa+*R™;1954170' Alıntı:
:pro:Bu aralar değilde..bir zamanlar benden soruluyordu merak etme:oke:

tamam sen biliyosun dedimya kardeşim.
sadece adam beğenmiş paylaşmış baltalama sadece konuyu ki diablos çok beğendiğinden bahsetmiş başkasıda beğencektir ama sen onu yazdığın için çoğu üye kullanmaya indirmeye bile gerek duymaycak.

merty24

merty24

Üye
saolasın modum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar , herkesin bildiği kendine kalsın ... Uzamasın daha fazla lütfen . Hoş olmuyor konu da bu tür mesajlar ..!
Keyifli forumlar .

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
tamam sen biliyosun dedimya kardeşim.
sadece adam beğenmiş paylaşmış baltalama sadece konuyu ki diablos çok beğendiğinden bahsetmiş başkasıda beğencektir ama sen onu yazdığın için çoğu üye kullanmaya indirmeye bile gerek duymaycak.
Şimdi Diablos uzatma dedi yani amacım uzatmak değil de bu arada sözüm meclisten dışarı;bak bir pro,tema,oyun gibi paylaşımlarda konuyu bir üye açmıştır bir başkasıda indirip denemiş ve kendi kişisel yorumunu da konu'nun altında paylaşmıştır,bu gayet doğal bir şey kaldı ki;yorum yapılsınki üye indirmeden önce bir fikir edinsin ve daha sonrada indirmek isterse eğer zaten indirir.Örn;Bir oyun paylaşılmıştır herkes direk indirmiştir ve teşk. etmiştir ama daha sonraları indirenler de oyunun rusça olduğunu farketmiştir ve bu bilgiyi ne konuyu açan vermiştir nede üyeler yorumlamıştır..Yani bu tür yorumlardan üyeler etkilenir indirmez dersen eğer bu yanlış olur.İyi o zaman her şeye iyi diyelim o zaman ne olur işler karışır üyeler boşa vakit harcarlar.Bu arada Diablos bu söylediklerim kesinlikle senin konunla ilgili değil dostum yanlış anlama.Sözüm hiç kimseye değil sadece bir açıklma idi.:evet:
İYİ FORUMLAR:bye2:

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Elerine sağlık güzel tema :oke:

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
eline emeğine sağlık sağol dostum

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye