Yardım Windows 7 Programı Çalıştıramadım Yardım! (creation Master 14)

Sponsorlu Bağlantılar

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 Programı Çalıştıramadım Yardım! (creation Master 14)
Arkadaşlar Windows 7 ( 32 bit ) de Creation Master 14 programı hiç tepki vermiyor. Uyumluluk denedim olmadı yönetici olarakta denedim gene olmadı. Net Framework 4.5.1 yüklü olmasına rağmen hala program hiç bir tepki veriyor. Sorunu ben çözemedim çözebilen arkadaşlar yardım etsin lütfen. Creation Master 14 ne işe yarar diyen arkadaşlar olursa FİFA 14 oyununa yama yapmaya yarayan programdır.Yok mu? sorunu çözebilen.Cevap veren yok mu?

marist

marist

Üye
Kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi ?

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
Yine aynı formatımı attın yani windows 7 ?
Birçok kez attığım formatın aynısını attım ama bu kez neden çalışmadı anlam veremedim. Bütün güncellemelerde tamam uyumluluk modunu da denedim para etmedi? Çözüm nasıl olur nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Sorun programda mı yoksa PC demi anlam veremedim ama sorun program da olsa diyer arkadaşlarda çalışmazdı program çalışıyor diyer arkadaşlarda. Sanırım PC de sorun çözemedim?

marist

marist

Üye
Birçok kez attığım formatın aynısını attım ama bu kez neden çalışmadı anlam veremedim. Bütün güncellemelerde tamam uyumluluk modunu da denedim para etmedi? Çözüm nasıl olur nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Sorun programda mı yoksa PC demi anlam veremedim ama sorun program da olsa diyer arkadaşlarda çalışmazdı program çalışıyor diyer arkadaşlarda. Sanırım PC de sorun çözemedim?
Programın bir başka versiyonu varsa indirip onu kurar mısın , dene .

exp_l0it

exp_l0it

Üye
.NET 4.5 i kaldır sırayla .NET 2.0 .NET 3.5 .NET 4.0 .NET 4.5 kur

Üst Alt