Windows 7-Masaüstü -sağtuş-Yeni sekmesini nasıl düzenlerim?

Sponsorlu Bağlantılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7-Masaüstü -sağtuş-Yeni sekmesini nasıl düzenlerim?

arkadaşlar gece makinaya format attım ama maşşallah kurdugum her program yeni menüsüne kısa yol atmış.O kadar araştırdım çözüm bulamadım son 5 yıl içinde masaüstü-sağtuş-yeni-" adı altında google da arattıgımda bir kaç konu açılmış sadece.Onunlada kesin çözüm yok.herhalde UGANDA da da bile yaşasaydım buna çözüm bulabilirdim bizim sözde mangalda kül brakmaayan PC-teknoloji sitelerinde bile kesin bir çözüm yok.Önerdikleri çözümde işte winrardan şuraya girin şurdan onu yapın kısa yolunu kaldırın explorer için ordan oraya gidin yeni menüsü altında kaldırın v.s yani anlatmak istediğim bu kısayollar mutlaka bir kayıt girsidi altında toplanıyordur.Sizden biliyorsanız eğer kesin ve tek hamlede bir çözüm istiyorum lütfen TWEAK UI gibi 5 yıl önceki programları önermeyiniz.Zira ben XP kullanmıyorum.XP ye dönde demeyiniz 10 yıl önceki sistemi kullanmaya niyetim yok kaldıki XP de de bu var.Birkaç gün teknoloji sitelerine açacagım bu konunun aynısını bakalım bizim bilgisayar muhendislerinin bilgi seviyesi nasıl.OLmazsa UGANDA dan yardım isteyecegım Ugandaca b,ilen varmı:)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Uganda'ya gitmeye gerek yok...:) Bu işin en iyisi Windows 7 Manager...Aşağıdan indirip kur...Programı çalıştır...Sol panelde Customization var onu genişlet , orada Context Menu var onu aç...Alt tarafta New yazan panelde , görünmesini istemediğin kısayolların tikini kaldır...XP de kullandığım sürümden birkaç resim alta ekliyorum...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
sağol arkadaşım Valla ALLAH senden razı olsun shellnew anahtarı ile ugrastırmaktan beni kurtardın teşekkür ederim:)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Rica ederim , teşekkürler...

ceeren20

Üye
teşekkürler

Üst Alt