Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows 7 kullanıcı arayüzü S60v5 N97,5800da kullanma(Telefonunuz Windows 7 gibi olsun)
Sponsorlu Bağlantılar
musacolak79
Üye
arkadaşlar benim telefonum n97 v21.0.0.045 benim telefonumda C: Private/ altında hiçbir klasör yok ve oluşturulamıyo bunun sebebini bilen var mı yükleyemedim bi türlü şu programı
abuzerefendi
Üye
arkadaşlar bu trial i anlattığınız gibi yapmaya çalıştım ama bende private klasörü yok. bide o dediğiniz dosyayı bul dedim. bulamadı )
husnucoban
Üye
arkadasim guzel olmus eline saglik benim hosuma gitti ve gayet guzel calisiyor n97 de
ekremfm
Üye
bende 5800 var yaptım ama bir daha gelmedi yerıne c: de senın dediğin kılasör yok ne yapcam lütfen yardımcı olun daha önce de xp yı yukledım aynı oldu
FExplorer Pro programıyla C: nin içinde PRIVATE klasörü açmaya çalışırken klasörün içine girilmiyor hata veriyor. hangi programla PRIVATE klasörünün içine girebilirim.
hackchen
Üye
ya şu private klasörü boş ne edecez bi cevap ver burda kötü bişi desek cevap verirsiniz buna vermiyonuz yaaaa
ruzgar515
Üye
güzel paylaşım tşkler....
Perfect!
Üye
eline sağlık
TheDarKinq
Üye
teşekkürler.
legon365
Üye
paylaşım için teşekkürler