Windows 7 kullanıcı arayüzü S60v5 N97,5800da kullanma(Telefonunuz Windows 7 gibi olsun)

Sponsorlu Bağlantılar

kartal45200

Üye
saol

ısland

Üye
gzele benziyor

hk066

hk066

Üye
gerek yok dostlar

luklukc

Üye
emeğine sağlık..n97 de çalıştırdım..kalemsiz pek bir işe yaramıyor ama genede ilginç olduğu için güzel...

allei

allei

Üye
elinize sağlık..güzel bi arayüz uygulaması...sanırım sdemirezen windowsmobile işletim sistemi gibi olacağını umuyordu, biz de umuyoruz :D yakın da win7mobile çıksın :D

KEW RC

KEW RC

Üye
saoll

kerzakov

Üye
sağol kardeşim çok sağol

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Ben Telefonun orasına burasına girip değiştirmeyi n70'de denemiştim geri alamadım. O n70 ama bu 5800 hiç giremem valla ama güzel bişeye benziyo :D

97tikky

97tikky

Üye
süper bir ara yüz , teşekürler ellerinize saglık ama,
keşke sürekli güncel durup program olarak acılıp kapanmasa :)

gizemlim

Üye
emeğine saqlık çok güzel program=)

Kutluk_Han

Üye
tel çok havalı oldu, eywallah :pro: :yuru

mavibager

mavibager

Üye
x plore nrden yüklicez

batuhani

Üye
ben denedim çok güzel değil açıkçası uygulamalardan açman gerekiyor bide kırmızı tuşa bastığında çıkıyor ama ellerinize sağlık yine de....

usher185

Üye
çok güzel oldu sağol ;)

mumi_abi

mumi_abi

Üye
dokunmatik yavaşlıyo denemeye değmez boşverin

fatih_ayoglu

fatih_ayoglu

Üye
Program aslinda cok guzel emegine saglik ama menu cok kucuk kaliyor dokunmatik tellerde kalem kullanmak zorunda kaliyorsun:( malesef bana uymadi ama paylasim guzel tesekkurler

decussatio

Üye
Sony-Ericsson Satio'da deneme sürümü olarak kullanmıştım. Oldukça hoş. Telefonda Win tarzı arayüz görmek hoşuma gitti. Gayet güzel çalışıyor ancak tüm menüye ulaşmak istediğinizde orjinal arayüze döndüğü oluyor. Kısacası Windowstaki gibi menu bar'dan herşey açılmıyor. Dahasonra sildim teelfonuma herhangi bir zararda vermedi. Hoşçakalın

Shade.Anqer

Üye
Arkadaşlar X-plorede Private Klasörü Var Ama Alt Klasörlerine Bakamıyorum Telefonum Hacksız Sistem Yardımcı Olabilirmisiniz.

r0ket

r0ket

Üye
sağolasın kardeşim

Shade.Anqer

Üye
Yayınlıyorsunuz Neden Yardımda Bulunmuyorsunuz Böyle Olcaksa Bırakın Paylaşım Yapmayın..

Üst Alt