Silinen Üye 2553318
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
TeşekkürlerCmd ile uğraşma sen ophcrack uygulaması kullanmalısın. Kullanımı araştır. Senin işini görecektir.
Benim laptop tamirde iki haftadırSana artık format at bile diyemiyorum, ne desem onuda bilemiyorum
Kardeşin bu şifreyi neden koydu ? Acaba senin malum başarılarından dolayım mı ?
Bilgisayar dediğin sadece bir araç ve kardeşin seninle neden paylaşmasın ki ? Güzelce söylesen geri çevirmez.
Bak formatlada çare bulamıyoruz, artık anla durum vahim
maalesef tek hesap gösteriyorBöyle durumlarda ilk başvurduğum yöntem tuş kombinasyonu vardı ama şuan hangi tuşlar olduğunu hatırlamıyorum onun mantığıda bilgisayarda kapalı olan ziyaretçi hesabı varsa giriş ekranında onu gösteriyordu.
Anlaşılan kardeşin zararın neresinden dönsek kardır demişBenim laptop tamirde iki haftadırkardeşim ortak pc ye şifre koydu
Bunu denedim ama dk 3:46 daki ekran gelmiyorŞu yöntemi bir dener misin?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tuvaletteyken cmd açıp kullanıcı ekledim ama keşke yönetici olarak ekleseydim. Böylrce yeniden başlatınca kendi oluşturduğum hesaptan regeditten gizleyebilirdim ve göremezdi.
Hocam toaletteki kardeşi glbSifonu çek olay bitsin...
Sen istediğin kadar oturum açmada gizle, kardeşin gizli klasörleri aktif ederse senin oluşturduğun kullanıcı profilini görür.
Öyle bir şey yapmaz ki oyun oyanyıp video ixliyor sadeceSifonu çek olay bitsin...
Sen istediğin kadar oturum açmada gizle, kardeşin gizli klasörleri aktif ederse senin oluşturduğun kullanıcı profilini görür.
Örnek al işte onu.Öyle bir şey yapmaz ki oyun oyanyıp video ixliyor sadece
Teşekkür ederim. Dosyalara dokunmadan kendi oturumumu açabilsem yeter.F8 açılırken kullanırsanız yalnızca güvenli mod komut istemiyle güvenli mod ağ desteği ile güvenli mod windows kurtarma seçenekleri vb seçenekler gelir, kullanıcı seçme ekranı bunlardan sonra gelir.
İlginç bu kadar çaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?