windows 7 deki hata bendemi yoksa herkestemi var, lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevecen07

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 deki hata bendemi yoksa herkestemi var, lütfen yardım edin
Arkadaslar sorunum, donanım ekle kaldır ile ilgili,

usb den harici harddiski takıyorum, sonra donanım ekle kaldırdan güvenle kaldır dediğimde
harddiskin içeriğini kaldırıyor, ama harddiskin diskleri dönmeye devam ediyor,
yani elektriği kesmiyor,
son üç yıldır nerdeyse denemediğim güncel sürümler, kalmadı, 2010 un başlarından itibaren cıkan tüm windows 7 lerde bu hatayı aldım, sadece ilk deneme sürümünde yapmıyor bunu,

iki tane hp, kullandım üc yıldır, ve şuanda acer kullanıyorum, bu üc bilgisayardada aynı hatayı aldım,
diskin içeriğini kaldırıyor, ama elektriği kesmediği icin direk cıkartınca gidecek diye korkuyorum,
bu yüzden halaa ilk deneme sürümünü kullanıyorum,
yani yasal değil, böyle sorun yaşayan bircok kişi gördüm nette araştırınca,

bu sorun bana özelmi, yoksa bahsettiğim gibi, 2010 dan sonra cıkan tüm sürümler gercekten böylemi,

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
donanımı kaldır demek elektriği kesmez.
diskten veri okuyup yazmayı kapatır ve diski usbden çekerken hatalı bir olay olmasını engellemek amacıyladır :oke:
gayet normal bir durum

sevecen07

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu yüzden 160 gb lık bir hdd gitti, ici özel arşivle doluydu, şöyle özetleyeyim, ilk deneme sürümünde donanımı güvenle kaldır dediğimde hdd yi durduruyor hic ses cıkartmadan, yeni ikibinonüc güncel sürümde ise hdd erişimi kaldırıyor ama disk dönmeye devam ediyor, bu şekilde usb den cektiğimde, donanımı güvenle kaldır demeden cektiğimdeki gibi bir ses geliyor, yani hdd yi kendisi durdurmadıgı sürece erişimi engellemesi kaldırmış gibi görünüp aldatması sacmalık, sorun burda, bu sorunu cözmeye calışıyorum, drıverlarımın hepsi güncel, hdd yi aygıtlar ve yazıcıları ac seceneğinden secip cıkarttıgımda yine aynı olay oluyor ama bu kez hdd nin üzerinde sarı bir ünlem işareti var, yani sorun oldugunu gösteren, yorumunuz icin teşekkürler, umarım acıklayıcı olmuşumdur,

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Dikkat ettimde aynı sorun bende de var...
harici diskten ses gelmeye devam ediyor...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bendede varda normal bir durum.
şöyle diyeyim diski takın kullanmayın belirlibir süre sonra benım disk dönmeyi bırakıyor.
donanımı kaldır dedıgımde disk tekrardan çalışmaya başlıyor. okuyucu kafayı park edip donanım kaldırıldı diyor.
disk dönmeye devam etsede okuma kafası park edildiği için herhangi bir hata oluşma ihtimali olmuyor :oke:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bendede varda normal bir durum.
şöyle diyeyim diski takın kullanmayın belirlibir süre sonra benım disk dönmeyi bırakıyor.
donanımı kaldır dedıgımde disk tekrardan çalışmaya başlıyor. okuyucu kafayı park edip donanım kaldırıldı diyor.
disk dönmeye devam etsede okuma kafası park edildiği için herhangi bir hata oluşma ihtimali olmuyor :oke:

işallah dediğin gibidir Hasan, yoksa uçar tüm müşteri bilgileri :D

Gerçi iki yere birden yedek alıyorum...

restmod

restmod

Üye
Bende dikkat ettim bendede ole gerci guvenle kaldir falan demiyorum ben direk cekiyorum bi sorun olmadi hic simdiye kadar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt