Windows 7 Bluetooth Sorunu : Nokia-samsung, nokia

CFX7

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 Bluetooth Sorunu : Nokia-samsung, nokia
selam ark. windows 7 kullanıyorum ve bluetooth ile telefonuma (nokia 6500 slide ve samsung e900) bilgisayardan veri gönderebiliyorum fakat telefonlardan gönderemiyorum yarıda kesilyor nokia n73 ile denedim dosya almada ve gönderme sorun çıkarmıyor. Sizce bunu nasıl düzelte bilirim şimdiden teşekkürler

Buna benzer bende sorun yaşıyordum.Pc den gonderiyordum.Cep telefonundan(N73) PC ye gondermeye kalkınca kapanıp hata veriyordu.Başka telefonlarda rahat çalışıyordu.bluesolelil yazılımı kullanıyorsan ondan da kaynaklanabilir dostum.Benim bluetooth hakkın rahmetine kavuştu.Çözümü zor sorunlardan birtanesi

CFX7

Üye
    Konu Sahibi
İlgin için teşekkürler dostum herhangibir program yüklü değil bende anlamadım bu arada benim win7 n73 ü görüyor tranderde sorun yok sende neden oldu sasırdım ...

Ya bu windows7 rc sürümü siz ne diyip yüklüyorsunuz anlamadım daha eksikleri çok tam sürümü eylülde iyasaya sürülecek ve suan hiçbir yerde tam sürümü yok. Sorun bence windows 7 olmada daha çokkk eksikleri var.

Symbiont

Üye
Bir Kere Sen Hiç 7 Kullandındamı Konuşuyon Kullanınca XP Yi Hemen Sildim Çünkü XP Uyumluluk Paketi Çıktı Bluesoleil 5 den sonrası 7 xp uyumluluk paketi ile çalışıyor ve sorun yaratmıyor

Symbiont

Üye
Zaten Kendin Demişsin RC(Relase Candite):Kullanıcılara 7 nasıl oluyormuş göstermek için yapılmış ön izleme paketi gibi düşün bluetooth sorunu ise bluesoleil ile çalışanlar sorun yaratıyor toshiba bluetooth stack sorun yaratmıyor

Ne bu şiddet bu celal !!!! Ama bu windows7 oyunların betası tarzı daha tam sürüm değil. Bununla beraber bazı sorunlar gelecektir. Bende bu sorunun windows 7 den kaynakladığını düşünüyorum.

Windows 7 nin RTM (yani final sürümü) düştü.Hatta orjinal Türkçe msdn kaynaklı sızdırıldı.İstayen olursa pm atsın vereyim linklerini

Bende bluesolelil kullanıyordum ama ORITE TPS-BT02C marka bluetooth çöp oldu ne yazıkki.Birgün bir açtım çalışmıyor hatta usb takıyorum hiç tepki vermiyordu.İnat gibi benim n73 den başka telefonlarda randımanlı çalışırdı.Dediğim gibi çözülemeyn ve ince diye tabir edilen zor sorunlardan birtanesi.Sayfalar dolusu yazıda çıksa tam çözüm zor gibi.Bu arada benim işletim sistemi Vista sp2.Ve asla XP ye dönmem.Varsın hiç bir bluetooth çalışmasın

arkadaslar bu sorumu illada cözmek istiyosanız nokia pc suite programını kullanın (35 mb civarı nokia orjınal sitede var)pcden telin tüm dosyalarına ulasın pc den tele telden pc ye rahatlıkla dosya alıp göderirsiniz.illa tek tusla göndermek istiyosanız arastırmaya devam edin

efesppp

Üye
Arkadaşım yeni mini dizüstü aldı vede benim anycool cep telf. Dan bluetooth kullanarak arkadaşını aradı benim pc.den ben yapamıyorum aciilll yardımmm.....

--------------- Ekleme ---------------

Bende pc mi bluetooth kullanarak başkasını arayabilirmiyim cepten acilll cevapp lütfennn.....

bu sorunu pc suite 7 uyumlu yani64 bit uyumlusu Çıkmadan Açamassın Tek Çözüm Kart Okuyucu Benimki Gibi