Windows XP den direk Windows 8 e geçtim. XP ye alışmış olmamdan dolayı biraz zorlandım ama gayet hızlı bi sistemdi. Ardından Windows 7 ye geçiş yaptım (ASUS K55VJ-SX216D model pc ile verilen driver cd si win7 uyumlu olmadığı için biraz sıkıntılı kurdum driver ları ) bakalım şu an win7 yi deneme aşamasındayım ama benim için farketmez hepsine ayak uydururum ama aklımda yine XP var
Windows 8.1'i bizzat denedim ve en büyük hatası ekran kartlarını algılayamıyor.Bu başlangıç ekranını fazla abartıyorsunuz yeniliklere açık olun.metro arayüzü zaten windows 8'i windows 8 yapan özellik.windows 8.1'in kesin geçmeliyim dedirtecek bir özelliği yok.Windows 8 Enterprise'dan şaşmayın.
- - - Eklendi - - -
Windows 7 ve 8 güzel ama donanımı yetmeyen bilgisayara yüklenirse bilgisayarı felç eder.Eğer bilgisayarın ekran kartı ve ram'i müsayetse yükleyin.uygun değilse xp'den şaşmayın
ilk defa Windows 8 kullananlar biraz yabancı gelebilir. Ama alışınca çok seveceksiniz. Desktop ve laptoplarda kullanılmaz vs söyleniyor ama, hiç alakası yok. Çok rahat kullanılıyor. Win 7 ye göre daha hızlı