Aytaç-01 Üye o değil de indiriliyor diyor ancak wifi tahmini kullanımına bakıyorum 20 dk sadece 5 mb gitmiş. bir terslik var ya
o değil de indiriliyor diyor ancak wifi tahmini kullanımına bakıyorum 20 dk sadece 5 mb gitmiş. bir terslik var ya
KRİMİNOLOJİ Üye Aytaç-01' Alıntı: o değil de indiriliyor diyor ancak wifi tahmini kullanımına bakıyorum 20 dk sadece 5 mb gitmiş. bir terslik var ya Genişletmek için tıkla ... tahmini oldupu içindir
Aytaç-01' Alıntı: o değil de indiriliyor diyor ancak wifi tahmini kullanımına bakıyorum 20 dk sadece 5 mb gitmiş. bir terslik var ya Genişletmek için tıkla ... tahmini oldupu içindir
Aytaç-01 Üye KRİMİNOLOJİ' Alıntı: tahmini oldupu içindir Genişletmek için tıkla ... en son ne zaman bilgisayar kullandın?
KRİMİNOLOJİ' Alıntı: tahmini oldupu içindir Genişletmek için tıkla ... en son ne zaman bilgisayar kullandın?
ModX Moderator Aytaç-01' Alıntı: o değil de indiriliyor diyor ancak wifi tahmini kullanımına bakıyorum 20 dk sadece 5 mb gitmiş. bir terslik var ya Genişletmek için tıkla ...
Aytaç-01' Alıntı: o değil de indiriliyor diyor ancak wifi tahmini kullanımına bakıyorum 20 dk sadece 5 mb gitmiş. bir terslik var ya Genişletmek için tıkla ...