Murat Alper
Üye
birde kayıtlı olduğun eposta adresini gir sonra kullanıcı adı ve şifre bölümü çıkacak mıBende bi kaç gündür girmemiştim şimdi girdim bende de aynısını diyor ne demek istediğini bi arkadaş açıklar mı acaba
mTalk'tan gönderildi
denedinmiyüklüyorum bakalım ne olacak
birde kayıtlı olduğun eposta adresini gir sonra kullanıcı adı ve şifre bölümü çıkacak mı
denedinmi
Evet bende o şifreyi geçemiyorum,şifre için bir siteye yönlendiriyor ama paralı bişey galiba satın almak gerekiyor,ne için öyle bişey yapıyorlar anlamadımyükledim. ama benden bi şifre istedi. anlamadım. nomal şifre ekranı gelmeden evvel bi şifre daha var.. neden bilmiyorum. sildim tekrar.
Evet bende o şifreyi geçemiyorum,şifre için bir siteye yönlendiriyor ama paralı bişey galiba satın almak gerekiyor,ne için öyle bişey yapıyorlar anlamadım
paralı bot ne oluyor,ne işe yarıyorparalı bot o galiba... anladığım o benim...
online oyunlardaki kosp, sbot, bot gibi şeyler. sen oynamıyorsun ama bilgisayara, telefona kuruyorsun senin yerine oynuyor, çar kasıyor falan...paralı bot ne oluyor,ne işe yarıyor
Normal ios android de ki oyun olsa neyse de pogo yu kim oynasın çok kaliteli değil ki,bakma benim başka telefonum yok da pogo yu oynamak zorunda kalıyorumonline oyunlardaki kosp, sbot, bot gibi şeyler. sen oynamıyorsun ama bilgisayara, telefona kuruyorsun senin yerine oynuyor, çar kasıyor falan...
sen, ben adam gibi oynarken millet botla oynuyor bu oyunu..
Tamam da oyuna giriş yapamayacak mıyız biz,illa parayla şifre mi almak gerekonline oyunlardaki kosp, sbot, bot gibi şeyler. sen oynamıyorsun ama bilgisayara, telefona kuruyorsun senin yerine oynuyor, çar kasıyor falan...
sen, ben adam gibi oynarken millet botla oynuyor bu oyunu..
son sürüm sıkıntı çıkartırsa bir önceki sürümü sürümü yükleyin diyorlar orada yaniEvet bende o şifreyi geçemiyorum,şifre için bir siteye yönlendiriyor ama paralı bişey galiba satın almak gerekiyor,ne için öyle bişey yapıyorlar anlamadım
Bu sürümde girişte o şifreyi istemiyor muson sürüm sıkıntı çıkartırsa bir önceki sürümü sürümü yükleyin diyorlar orada yani
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu indireceksiniz
bilmiyorum bir dene sonucu yazBu sürümde girişte o şifreyi istemiyor mu
İndirdim denedim girişte bişey soruyor evete basınca 1.2.8 sürümü indiriyor hayıra basınca beyaz bir ekranda takılıp kalıyor,bi giriş yapamadım gitti bokunu çıkardılar(afedersin bu arada)bilmiyorum bir dene sonucu yaz
yeni sürüm çıkmış indirİndirdim denedim girişte bişey soruyor evete basınca 1.2.8 sürümü indiriyor hayıra basınca beyaz bir ekranda takılıp kalıyor,bi giriş yapamadım gitti bokunu çıkardılar(afedersin bu arada)
İndiriyorum da ne oluyor oyuna girilmiyor o paralı şifreden istiyor,dün gece yeni sürümü de indirdim yine aynı.yeni sürüm çıkmış indir
yeni sürüm çıkması önemli mi oyunu oynayamıyorum şu key yüzünden, sen oynayabiliyor musun çözümü var mı para vermeden oynanıyor muyeni sürüm çıktı indir
sen denedin mi oynuyor musunyeni sürüm çıktı bir dene
denemedim ama açıklama kısmında bot kısmı çözüldü gibi bir şey yazıyordusen denedin mi oynuyor musun
şu yöntemi dene bir yeni sürümde çıkmış free bot ve key veriyorlar belki olursen denedin mi oynuyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?