İnsider yapıda isen evet, kararlı yapıda hayırArkadaşlar mağaza göçtü mü? Benim telefonda simsiyah kalıyor. PC de de açmıyor.![]()
yaşasın kararlılık
Son sürüm Türkçede açmıyor. İngilizce kullanılabiliyor.Arkadaşlar mağaza göçtü mü? Benim telefonda simsiyah kalıyor. PC de de açmıyor.![]()
MS harikalar yaratıyorBölge dil DİNGİLizce falan düzeldi.![]()
creators güncellemesini eski cihazların almayacağına dair söylentiler çıkmış aslı nedir ?
AA şirkette gerçekten Microsoft telefon kullanan var mı ki test etsinler.Şirket içi test ekibinde kullanılabilir durumda. Yani henüz bizlik bir durum yok.
sanırım birileri kullanarak test etmiyor. 10 larca cihaz sanki birileri kullanıyormuş gibi sürekli çalıştırılıyor. pc lerde görmüştüm muhtemelen telefonlarda da benzerdir.AA şirkette gerçekten Microsoft telefon kullanan var mı ki test etsinler.
Bilgisayar için bu sürüm verildi, telefonlar için de gelmesi ümidi ile.İlk Redstone 3 yapısı ortaya çıktı. Dona Sarkar da yeni özellikler için insider ayarlarınızı kontrol edin dedi dün akşam paylaştığı blog yazısında. Bakalım neler olacak.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonlar için yayınlansa bile ilk bir kaç yapı yine Windows 10 Mobile ile gelen cihazlar için gelir. Diğer cihazlar daha sonra listeye eklenir ki belki de Windows Phone işletim sistemli cihazlar Redstone 3 listesine hiç eklenmeyecek.Bilgisayar için bu sürüm verildi, telefonlar için de gelmesi ümidi ile.
mobil için hazırlanmış bir uygulama ama indirilemiyor. 2015 yılana ait yorumlar var ama ondan sonraki yıllar yok. muhtemelen kendileri bile unutmuştur artık. nasıl olsa bir şey geliştirdikleri yok.Telefonumu kapatıp açınca her seferinde şu bildirim geliyor;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Messaging+ ne ki, yeni bir şey mi acaba? Dokununca kayboluyor.
Zaten Uygulamayı da kullanılmaz hale getirmişler, indirilemez diyor. Şaka Maka mağazada çöplüğe dönmeye başladı, bari silin yahumobil için hazırlanmış bir uygulama ama indirilemiyor. 2015 yılana ait yorumlar var ama ondan sonraki yıllar yok. muhtemelen kendileri bile unutmuştur artık. nasıl olsa bir şey geliştirdikleri yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Güncelleme geldi.