O sıkıntı kalkalı çok oldu.OneNote deki (i) sorunu devam ediyor.
Bende hala devam ediyor(Cihaz bölge olarak TR)O sıkıntı kalkalı çok oldu.
Ben insider olduğum halde devam ediyor, bundan önceki yapıda düzeldiğini buradan takip ettim ama ben önceki yapıyı yüklemeden bu son yapıyı yükledim belki ondandır.İ sorunu bende de var kararlı sürüm kurulu
Yapıyla mı yoksa OneNote güncellemesi ile mi düzeldi emin değilim. Bir ara OneNote çok güncelleme aldı.Ben insider olduğum halde devam ediyor, bundan önceki yapıda düzeldiğini buradan takip ettim ama ben önceki yapıyı yüklemeden bu son yapıyı yükledim belki ondandır.
desene 930 lar 1520 ler çöpe gittiArtık Windows Insider Programını destekleyen telefonlar(Ayrıca yine bu modeller resmi Creators Update güncellemesini alacak, diğer modeller alamayacak):
- HP Elite x3
- Microsoft Lumia 550
- Microsoft Lumia 640/640XL
- Microsoft Lumia 650
- Microsoft Lumia 950/950 XL
- Alcatel IDOL 4S
- Alcatel OneTouch Fierce XL
- SoftBank 503LV
- VAIO Phone Biz
- MouseComputer MADOSMA Q601
- Trinity NuAns NEO
bu redstone 3 mü oluyor birde yükleyelim mi(L820 redstone son sürüm)Yapı 15204 yayınlandı
Nokia'yı sildi.desene 930 lar 1520 ler çöpe gitti
Telefonum 1320 kayıt defteriyle 1520 oldu bakalım şimdi hangisi olacakListede olan modellerin bilgilerini nereden bulabiliriz kayıt defterine eklemek için ?
Bende de 830 olarak kayıtlı bakalım yeni modelimiz ne olacakTelefonum 1320 kayıt defteriyle 1520 oldu bakalım şimdi hangisi olacak

Artık Windows Insider Programını destekleyen telefonlar(Ayrıca yine bu modeller resmi Creators Update güncellemesini alacak, diğer modeller alamayacak):
- HP Elite x3
- Microsoft Lumia 550
- Microsoft Lumia 640/640XL
- Microsoft Lumia 650
- Microsoft Lumia 950/950 XL
- Alcatel IDOL 4S
- Alcatel OneTouch Fierce XL
- SoftBank 503LV
- VAIO Phone Biz
- MouseComputer MADOSMA Q601
- Trinity NuAns NEO
EvetYani 535 artık hiçbir güncelleme alamayacak mı oluyor bu??? [emoji17]