Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Krnl386

Krnl386

Üye
İyi pazarlar arkadaşlar ;

Büyük güncelleme tarihi net olarak 25 Nisan mı .?

Şuan ki kullandığınız bu yapıda şarj olayı nasıl ..? (Özellikle 640 XL kullananlar)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bu cortana için bişey sorcam geçen yıl bu zamanlar cortonaya yeni diller eklenmişti acaba bu senede yıl donumu güncellemesi ile Türkçe dil desteği gelebilirmi?
Bizim Microsoft Türkiye ekibi ancak bulut hizmetleri satıp sunumlar yapsın. Cortana için hiç umudum yok desem yeridir.
Bölgem Türkiye, aktif değil.

Bu arada konu 2 milyon görüntülemeye ulaştı. :nazar:
Şaka maka 2M görüntülenmesini geçti konu. Darısı 3-5-10 M görüntülenmesine.

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle, erhanercan, suyunsesi ve 1 kişi daha
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Yani şimdi ben sizin söylediklerinize cevap bile veremiyorum. Siz telefonunuzu dosya paylaşım aracı olarak kullanıyorsanız ben ne yapayım tabiki l950 size yeterli gelir benim gibi vardiyaya kalıp tarayıcıdan dizi yada film seyredinde ondan sonra karar verin kararlı sürümmü daha iyi insider mı daha iyi. yanımdaki s3 ü olan kulaklıkları kafaya geçirip vuruyor kafayı yatıyor. ben 3 şarkı dinleyeceğim diye telefona 5 kez reset atmak zorunda kalıyorum.
el insaf yani 2012 de wp ye geçtim 5 yıl geçmiş daha bir doğru düzgün bir tarayıcıya bile sahip değiliz. bir kilit ekranımız bile yok.
Araya dalıyorum ama aynı şeyi ben de çok yaşadım. Htc sensation xl açın bakın 5 senelik bir cihaz, arkadaşım 5-6ay önce bu cihazı kullanıyordu o fakir donanımına rağmen her türlü işini görüyordu. Ben edge ile dizi izleyeceğim diye uğraşıp html5 desteği olan sitede flash player hatası alırken adam htcnin 3 yıldır güncellenmeyen tarayıcısı ile kasmadan 720p film izliyordu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Araya dalıyorum ama aynı şeyi ben de çok yaşadım. Htc sensation xl açın bakın 5 senelik bir cihaz, arkadaşım 5-6ay önce bu cihazı kullanıyordu o fakir donanımına rağmen her türlü işini görüyordu. Ben edge ile dizi izleyeceğim diye uğraşıp html5 desteği olan sitede flash player hatası alırken adam htcnin 3 yıldır güncellenmeyen tarayıcısı ile kasmadan 720p film izliyordu.
Ben de araya gireyim bari:tebessüm:
Zaten üç yıldır güncellese o da Flash Player hatası alacaktı.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ben de araya gireyim bari:tebessüm:
Zaten üç yıldır güncellese o da Flash Player hatası alacaktı.
Şu sistemle uğraşmayı özledim yalan değil :D Androidde her şey var, bekleyecek ve uğraşacak bir şey yok bir süre sonra sıkıyor. He güzel olan yanı diyelim ki yeni bir şey popüler oldu anında deneme imkanın var gelecek, portlanacak vs. diye aylarca beklemiyorsun.
Geçen Z1i 4.4e düşürdüm ama 10dan 8.1e dönerken yaşadığım heyecanı yaşamadım mesela :D

blackcemre

Üye
Şu sistemle uğraşmayı özledim yalan değil :D Androidde her şey var, bekleyecek ve uğraşacak bir şey yok bir süre sonra sıkıyor. He güzel olan yanı diyelim ki yeni bir şey popüler oldu anında deneme imkanın var gelecek, portlanacak vs. diye aylarca beklemiyorsun.
Geçen Z1i 4.4e düşürdüm ama 10dan 8.1e dönerken yaşadığım heyecanı yaşamadım mesela :D
Birde symbian annadan belleye geçerken de insan heyecanlanıyor çok değişiklik vardı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
RS3 yapıları için hazır olun!

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29 ve Krnl386
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
İstediklerimiz de At'la Deve değil ki arkadaş microsoft neyin kafasını yaşıyor? Sanki inadına yapar gibi istediklerimiz değilde istemediğimiz özellikleri çıkarmaya çalışıyor. Yapılmışı var işte onları bu sisteme kopyala o kadar. Bunları düşünmek için mühendis olmaya gerek yok ki!

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İstediklerimiz de At'la Deve değil ki arkadaş microsoft neyin kafasını yaşıyor? Sanki inadına yapar gibi istediklerimiz değilde istemediğimiz özellikleri çıkarmaya çalışıyor. Yapılmışı var işte onları bu sisteme kopyala o kadar. Bunları düşünmek için mühendis olmaya gerek yok ki!
Yok o değilde ben 2 ayda Lumia 1520 den 950 ve sonrada 950 xl alarak zirve yaptım, ms ise yerinde sayıyor:)
Sanırım pc için gelecek ve de yenilik içermiyor muş, benim anladığım bu.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Yok o değilde ben 2 ayda Lumia 1520 den 950 ve sonrada 950 xl alarak zirve yaptım, ms ise yerinde sayıyor:)
Sanırım pc için gelecek ve de yenilik içermiyor muş, benim anladığım bu.

Ben ise son 2 ayda Lumia 820'yi sattım, ama yaşlı çınar L1520'yi pek bırakasım gelmiyor, MS ile aynı yerde sayıyoruz bakalım :kop2:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben ise son 2 ayda Lumia 820'yi sattım, ama yaşlı çınar L1520'yi pek bırakasım gelmiyor, MS ile aynı yerde sayıyoruz bakalım :kop2:
1520 çok özel bir cihaz bence, ondan aldığım tadı inan 950xl den alamadım, zaten bunu da satıyorum, ilanı verdim bile

Aybars1979

Aybars1979

Üye
adamlarda ya öngörü yok, ya heyecan yok yada binler olan biz wp kullanıcılarının görmediğini görebilecek inanılmaz kapasiteleri var. Başladıkları işi devam ettirseydiler %10 pazar paylarına ulaşmaları içten bile değilken ivme kazanıp %3 lerden %1 lere düşmek te garip bir başarı bence. ne yapacaklarını ve ne yapmak istediklerini hala %100 anlayabilmiş olan varsa buyursun gelsin bizde anlatsın. 3-5 yıldır şu olacak bu olacak ile geçti gitti. Forumun şu konusunu açtığımda hergün onlarca mesaj okuyordum şimdi atılan mesajın üstüne 3-5 gün başka mesaj atılmadığı oluyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Insiderler için Mağaza güncellendi. İndirme hızını artık görebiliyoruz, Paylaş simgesinin yeri değişmiş, indirdikten sonra Başlangıç'a sabitleme seçeneği sunuluyor ve birkaç değişiklik var. Fakat Türkçe dilinde Mağaza çalışmıyor, geri bildirimde bulundum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve erhanercan
serinaga

serinaga

Üye
Insiderler için Mağaza güncellendi. İndirme hızını artık görebiliyoruz, Paylaş simgesinin yeri değişmiş, indirdikten sonra Başlangıç'a sabitleme seçeneği sunuluyor ve birkaç değişiklik var. Fakat Türkçe dilinde Mağaza çalışmıyor, geri bildirimde bulundum.

Sürüm 11701.1001.99.0 oldu bende, Dil Türkçe, Bölge Türkiye, hiçbir değişiklik olmadı bende :allalla:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İlk Redstone 3 yapısı ortaya çıktı. Dona Sarkar da yeni özellikler için insider ayarlarınızı kontrol edin dedi dün akşam paylaştığı blog yazısında. Bakalım neler olacak.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29 ve Krnl386
Esendağlı

Esendağlı

Üye
mobil içinmi yoksa pc için mi

n000k

n000k

Üye
İlk Redstone 3 yapısı ortaya çıktı. Dona Sarkar da yeni özellikler için insider ayarlarınızı kontrol edin dedi dün akşam paylaştığı blog yazısında. Bakalım neler olacak.

Resimde 31 mart yazıyor abi , yayınlandımı ki?

Tapatalk kullanarak iPhone 7 aracılığıyla gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Resimde 31 mart yazıyor abi , yayınlandımı ki?

Tapatalk kullanarak iPhone 7 aracılığıyla gönderildi
Şirket içi test ekibinde kullanılabilir durumda. Yani henüz bizlik bir durum yok.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eylem merkezinin böyle olmasını isteyenler (tabi ki isteğe bağlı transparan desteği ile birlikte)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, serinaga, brk-rtrk ve 7 diğerleri

Üst Alt