Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şimdilik edge de sorun gözükmüyor, umarım sonradan sorun çıkartmaz.Bu son yapının baya bir performanslı olduğunu düşünüyorum.(L950)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
O zaman ben de yarın yükleyeyim..
Bundan önceki yapı çok iyi idi...
Tabi OneNote'nin "i" si dışında : ) )
O yüzden de yenisini yüklemekte tereddüt ettim..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
O zaman ben de yarın yükleyeyim..
Bundan önceki yapı çok iyi idi...
Tabi OneNote'nin "i" si dışında : ) )
O yüzden de yenisini yüklemekte tereddüt ettim..
İ sorunu evet hala devam etmekte, edge ufakta olsa takılmalar yaptı ama buda normaldir neticede insider yapıdayız, bence yüklemeye değer.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
og1907

og1907

Üye
Kararlı sürüm güncellemesi ne zaman gelir acaba.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 15055 yayınlandı

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu yapı ile birlikte sürüm 1607'den 1703'e geçti.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
furyzer0

furyzer0

Üye
Nisanda yayinlanacaksa 1704 olmasi gerek miyor mu?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Herkese günaydın, bu son yapıdan (15055)sonra mağaza çalışmaz oldu, bir ara açılıyordu ama güncellemelerde hata veriyordu şimdi ise hiç açılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: og1907
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 15051(Slow) yayınlandı.
Herkese günaydın, bu son yapıdan (15055)sonra mağaza çalışmaz oldu, bir ara açılıyordu ama güncellemelerde hata veriyordu şimdi ise hiç açılmıyor.
Bu yapının genel sorunu. Bende açılıyor ama güncellemeleri yapamıyor. Bir sonraki yapıda düzelecek :oke:

serinaga

serinaga

Üye
Yapı 15051(Slow) yayınlandı.

Bu yapının genel sorunu. Bende açılıyor ama güncellemeleri yapamıyor. Bir sonraki yapıda düzelecek :oke:
Evet maalesef mağaza indiriyor ama yükleyemiyor, hatta mağaza güncellenecek, kısır döngüye girdi, bir türlü yüklenmiyor ...

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Şarj performansı iyi beğendim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Evet maalesef mağaza indiriyor ama yükleyemiyor, hatta mağaza güncellenecek, kısır döngüye girdi, bir türlü yüklenmiyor ...
Bende güncellemeler tamamlandı. L920 zamanında dediğin gibi döngüye girip hata verdiğinde, wifi kapatıp hücresel ile deniyordum. Olmazsa iş yerime kadar bekleyip oranın wifi ile deniyordum. (Evdeki Superonline, iş yerindeki TTnet). Mutlaka oluyordu.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende güncellemeler tamamlandı. L920 zamanında dediğin gibi döngüye girip hata verdiğinde, wifi kapatıp hücresel ile deniyordum. Olmazsa iş yerime kadar bekleyip oranın wifi ile deniyordum. (Evdeki Superonline, iş yerindeki TTnet). Mutlaka oluyordu.
Bu seferki son yapıdan kaynaklı bir durum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu seferki son yapıdan kaynaklı bir durum.
Evet son yapıda mağaza güncellemelerini alabiliyorum fakat, bir tek haritalar güncellemesi döngüye girdi. Hep hata veriyor. İptal edip yeniden başlattım, farklı wifi ve operatörle denedim, inmedi :)

Üst Alt