Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

serinaga

serinaga

Üye
Hiçbir şey olmadığını bilsem bile, yeni bir güncelleme gelmiş olması beni mutlu ediyor, alışkanlık yaptı sanırım, ben yüklüyorum arkadaşlar :)
Oldukça yavaş yüklüyor ...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hiçbir şey olmadığını bilsem bile, yeni bir güncelleme gelmiş olması beni mutlu ediyor, alışkanlık yaptı sanırım, ben yüklüyorum arkadaşlar :)
Oldukça yavaş yüklüyor ...
Aynı fikirdeyim şuan güncellemenin inmesi bitti yükleme kısmı %30 da.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uzun bir aradan sonra ben de yükledim. Bakalım nasıl olacak.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, serinaga ve Esendağlı
serinaga

serinaga

Üye
Yükleme bitti, şimdilik iyi gibi ...

mami_61_29

mami_61_29

Üye
slm iyi geceler arkadaşlar bende yükledim yeni yapıyı,bende söyle bir sorun oluştu telefon kilitli dururken kendi kendine kapanmış oluyor,tuş kilitini açıyorum bakıyorum telefon kapanmış,açmak için güç tuşuna basılı tutuyorum açılmıyor şarj aletini takıyorum açılmıyor ya bataryayı çıkarıyorum ya da ses kısma tuşuna ve güç tuşuna basılı tutup öyle açıyorum,yeni yapıyı yükledikten sonra 2 kez oldu böyle bakayım böyle mi devam edecek

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
slm iyi geceler arkadaşlar bende yükledim yeni yapıyı,bende söyle bir sorun oluştu telefon kilitli dururken kendi kendine kapanmış oluyor,tuş kilitini açıyorum bakıyorum telefon kapanmış,açmak için güç tuşuna basılı tutuyorum açılmıyor şarj aletini takıyorum açılmıyor ya bataryayı çıkarıyorum ya da ses kısma tuşuna ve güç tuşuna basılı tutup öyle açıyorum,yeni yapıyı yükledikten sonra 2 kez oldu böyle bakayım böyle mi devam edecek
şarj aletini takınca açılmıyorsa muhtemelen telefon kapanmamış, kilitliyken donmuştur. O yüzden sadece soft reset ya da bataryayı çıkarmak işe yarıyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
mami_61_29

mami_61_29

Üye
şarj aletini takınca açılmıyorsa muhtemelen telefon kapanmamış, kilitliyken donmuştur. O yüzden sadece soft reset ya da bataryayı çıkarmak işe yarıyor olabilir.
Dün gece yattım bu gün kalktım telefona baktım yine aynısı olmuş kapanmış,neden oluyor acaba böyle ne yapmam gerek

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Dün gece yattım bu gün kalktım telefona baktım yine aynısı olmuş kapanmış,neden oluyor acaba böyle ne yapmam gerek
Son yapıdan kaynaklı olabilir. Ben yüklemedim şimdilik yüklemeyi düşünmüyorum. Bilinen sorunlar kısmında bahsetmemişler ama buradan birkaç kişide daha aynı sorun çıkarsa yapıdan demektir. Belki sıfırlamak çözüm olabilir.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Son yapıdan kaynaklı olabilir. Ben yüklemedim şimdilik yüklemeyi düşünmüyorum. Bilinen sorunlar kısmında bahsetmemişler ama buradan birkaç kişide daha aynı sorun çıkarsa yapıdan demektir. Belki sıfırlamak çözüm olabilir.
sık sık yapmaya başladı durup dururken kitleniyor donuyor mecbur bataryayı çıkarıp takıyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben son yapıyı sorunsuz olarak yükledim ve de sorunsuz olarak kullanıyorum, şimdilik gayet iyi.(Lumia 950)

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Ben son yapıyı sorunsuz olarak yükledim ve de sorunsuz olarak kullanıyorum, şimdilik gayet iyi.(Lumia 950)
Bende de sorun yok, sadece App-it uygulaması çalışmaz oldu, buda arka planda birşeylerin değiştiğini gösteriyor ...

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Son yapıyı yükledim aynı sorun bende de var. Tahmin ettiğim gibi telefon kapanmıyor, kilit ekranında donuyor. Nerden anladın dersen glance açık olduğu için telefon donunca glance ekranındaki saat de donuyor, bi reset atıyorum 20dk ileri gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29

gkhntlbs

Üye
benim 950 XL de bazen kendi kapanıp açılıyor

cetin161

cetin161

Üye
edgeye lanet olsun lanettttttttttttttt

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Son yapıyı yükledim aynı sorun bende de var. Tahmin ettiğim gibi telefon kapanmıyor, kilit ekranında donuyor. Nerden anladın dersen glance açık olduğu için telefon donunca glance ekranındaki saat de donuyor, bi reset atıyorum 20dk ileri gidiyor.
Bende aynı öyle uğraşıyorum durup dururken bakıyorum kilitleniyor kapanmış oluyor bi daha aç,bazen ekran açıkken telefonu kullanırken kilitleniyor mecbur kapat aç yapıyorum anlayacağın uğraşıp duruyorum insanı sinir ediyor telefonu atıp kırasım geliyor o an :)

serecans

serecans

Üye
Cihazda bulunan edge tarayıcı,bilgisayar tarayıcısı gibi Dolby Digital ı kapsıyor mu

Üst Alt