Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet son yapıda mağaza güncellemelerini alabiliyorum fakat, bir tek haritalar güncellemesi döngüye girdi. Hep hata veriyor. İptal edip yeniden başlattım, farklı wifi ve operatörle denedim, inmedi :)
Bir önceki yapıya dönmek, yada yeni yapının gelmesini beklemek gerek, ben kararlı yapıda kaldım.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Evet son yapıda mağaza güncellemelerini alabiliyorum fakat, bir tek haritalar güncellemesi döngüye girdi. Hep hata veriyor. İptal edip yeniden başlattım, farklı wifi ve operatörle denedim, inmedi :)
Haritaların bulunduğu yerle ilgili değişiklik yaparak yeniden denermisin..
2 yapı önce problem çıktı..
Daha önce yerini SD Cart olarak belirlemiştim..
Nedeni de .. her hangi bir nedenle sıfırlama yaptığımda haritaları yeniden indermemekti..
Buna rağmen sorun çıktı..
Bulunduğu yeri değiştirerek indirdiğimde sorun giderildi..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Haritaların bulunduğu yerle ilgili değişiklik yaparak yeniden denermisin..
2 yapı önce problem çıktı..
Daha önce yerini SD Cart olarak belirlemiştim..
Nedeni de .. her hangi bir nedenle sıfırlama yaptığımda haritaları yeniden indermemekti..
Buna rağmen sorun çıktı..
Bulunduğu yeri değiştirerek indirdiğimde sorun giderildi..
Telefona henüz bir hafıza kartı almadım ama akşam eşimin L820 cihazı için aldığımız hafıza kartı boşta olduğundan onunla deneyebilirim.
Depolama ayarlarından uygulamayı sıfırla seçeneği de aktif değil.
Bir de aklıma çevrim dışı haritaları silmek geldi. Onu da denedim fakat o da yemedi. :) Artık akşam dediğinizi deneyeceğim. Sonucu yazarım.
Telefona henüz bir hafıza kartı almadım ama akşam eşimin L820 cihazı için aldığımız hafıza kartı boşta olduğundan onunla deneyebilirim.
Depolama ayarlarından uygulamayı sıfırla seçeneği de aktif değil.
Bir de aklıma çevrim dışı haritaları silmek geldi. Onu da denedim fakat o da yemedi. :) Artık akşam dediğinizi deneyeceğim. Sonucu yazarım.
Denemeyi yaptım, sonuç başarısız.
Haritalar uygulamasına Outlook da katıldı. İndiriyor güncellemeleri ama yükleme sırasında hata veriyor.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Outlook bende de bugünkü güncellemeyi almadı, genel bir sorun var

blackcemre

Üye
Lumia 640 XL için en son yapı hangisi bütün yapılar her cihaza çıkıyor mu ne gibi farklılıkları var?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Lumia 640 XL için en son yapı hangisi bütün yapılar her cihaza çıkıyor mu ne gibi farklılıkları var?
L640XL, ayarlardan güncelleme tarattığında en son çıkan resmi W10 işletim sistemini otomatik olarak alır ve kurar. Hatta sonrasında geliştiriciler için yayınlanan daha üst beta sürümlerini de isterseniz kayıt olmak şartıyla yükler ve kurar.

blackcemre

Üye
L640XL, ayarlardan güncelleme tarattığında en son çıkan resmi W10 işletim sistemini otomatik olarak alır ve kurar. Hatta sonrasında geliştiriciler için yayınlanan daha üst beta sürümlerini de isterseniz kayıt olmak şartıyla yükler ve kurar.
Peki Lumia 640 XL hangi güncellemeleri alır?Redstone 3 filan

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Peki Lumia 640 XL hangi güncellemeleri alır?Redstone 3 filan
İleriye dönük ne kadar alır bilmiyorum. Ama 2017 ve hatta 2018'i standart bir kullanıcı bu telefonla geçirebilir. Sonuçta her birkaç ayda bir yeni şeyler mutlaka çıkar. Dur durak bilmez teknoloji gelmeye devam edecektir. Önemli olan, kullanılan işte yarayan gerçek özelliklerin tıkanmaması değil mi. Yani x telefon gereksiz yeni bir özellikle geldi diye, kalkıp hemen o telefonu almak saçma olur.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve n000k
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
15055 nolu yapı ile ilgili...
1- Bildirim ve Eylemler'den her hangi bir alana giriş yapıp aynı ekrana geri döndüğünüzde ekranın açılması geç oluyor.
2- One Note'deki "i" harfi her zamanki gibi yine yok.
Nihai güncellemede sanıyorum en büyük sürprizleri "i" harfini geri getirmek olacak.
3- Mesaj-eposta ekranlarındaki ekran kararlılıkları düzelmiş, gayet akıcı ve iyi görünüyor.
4- Kilit ekranında eskiden hava durumu vb. şeyler görünmüyordu, şimdi 2-3 yapı öncesinden başlamak üzere görünüyor.
5- Çalışmayan bazı özel uygulamalar vardı onlar artık çalışıyor.
6- Çevrimdışı haritalarla ilgili bazı telefon modellerinde sorun devam ediyor.
7- Pil durumuyla ilgili ana ekrana pinlenen uygulama bilgi göstermiyor, ölü gibi yatıyor .
8- VERİ KULLANIMI alanındaki internet paketi aylık tanımı yapılandırılamıyor, tamamen pasifize durumda.
9- SKYPE Önizlemi isimli uygulama MESAJLAŞMA uygulamasının yerini alacak gibi görünüyor, hatta almaya çalışıyor.
10- Outlook posta ve takvim uygulaması mağazada güncellenemiyor.
11- En son yapının şarj durumu bir öncekinden daha iyi...Böyle devam ederse mükemmel diyebilirim.
NOT: Microsoft uzun bir süredir kullanıcılar için uygulama geliştirmiyor, geliştirmiş olduklarını da yenilemiyor.
Sanıyorum, geliştiricilerin önünü kesmek istememesinden kaynaklanıyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k, sahte_suhte ve suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
15055 nolu yapı ile ilgili...
1- Bildirim ve Eylemler'den her hangi bir alana giriş yapıp aynı ekrana geri döndüğünüzde ekranın açılması geç oluyor.
Nihai güncellemede sanıyorum en büyük sürprizleri "i" harfini geri getirmek olacak.
3- Mesaj-eposta ekranlarındaki ekran kararlılıkları düzelmiş, gayet akıcı ve iyi görünüyor.
4- Kilit ekranında eskiden hava durumu vb. şeyler görünmüyordu, şimdi 2-3 yapı öncesinden başlamak üzere görünüyor.
5- Çalışmayan bazı özel uygulamalar vardı onlar artık çalışıyor.
6- Çevrimdışı haritalarla ilgili bazı telefon modellerinde sorun devam ediyor.
7- Pil durumuyla ilgili ana ekrana pinlenen uygulama bilgi göstermiyor, ölü gibi yatıyor .
8- VERİ KULLANIMI alanındaki internet paketi aylık tanımı yapılandırılamıyor, tamamen pasifize durumda.
9- SKYPE Önizlemi isimli uygulama MESAJLAŞMA uygulamasının yerini alacak gibi görünüyor, hatta almaya çalışıyor.
10- Outlook posta ve takvim uygulaması mağazada güncellenemiyor.
11- En son yapının şarj durumu bir öncekinden daha iyi...Böyle devam ederse mükemmel diyebilirim.
NOT: Microsoft uzun bir süredir kullanıcılar için uygulama geliştirmiyor, geliştirmiş olduklarını da yenilemiyor.
Sanıyorum, geliştiricilerin önünü kesmek istememesinden kaynaklanıyor.
12- Yeni güncellemeler geldi (Word, Excell, P.Point ve Mağaza) fakat bu uygulamalardan Mağaza uygulaması da Outlook ve Haritalar gibi güncelleme sonrası yükleme hatası döngüsüne girdi. Kendini güncelleyemiyor.
13- Ara ara (Nadir) dokunmatik algılamama durumu var.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Haritalar Insider kullanıcıları için güncellendi. Yeni özellik olarak "çok duraklı rota planlama" olanağı getirilmiş.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve suyunsesi

merkel02

Kapalı Hesap
12- Yeni güncellemeler geldi (Word, Excell, P.Point ve Mağaza) fakat bu uygulamalardan Mağaza uygulaması da Outlook ve Haritalar gibi güncelleme sonrası yükleme hatası döngüsüne girdi. Kendini güncelleyemiyor.
13- Ara ara (Nadir) dokunmatik algılamama durumu var.
aynen son 2-3 yapıdır dokunmatik sanki hafif düzeyde ve ara ara hissizleşmiş gibi gelmişti bana (Lumia 1520 - kararlı son yapı)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windows Haritalar Insider kullanıcıları için güncellendi. Yeni özellik olarak "çok duraklı rota planlama" olanağı getirilmiş.
Tam da daha birkaç gün önce geri bildirim olarak bu özelliği istemiştim. :D bu çok iyi oldu. Fakat mağazamızın güncelleme sorunu sürüyor.
Outlook Posta ve Takvim - Windows Haritalar - Mağaza uygulamaları güncelleme olarak bulunuyor, indiriliyor fakat yükleme esnasında hata verip tekrar başlıyor. Döngüye giriyor.
Bir sonraki yapı ile ancak çözülür diye umuyorum.

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tam da daha birkaç gün önce geri bildirim olarak bu özelliği istemiştim. :D bu çok iyi oldu. Fakat mağazamızın güncelleme sorunu sürüyor.
Outlook Posta ve Takvim - Windows Haritalar - Mağaza uygulamaları güncelleme olarak bulunuyor, indiriliyor fakat yükleme esnasında hata verip tekrar başlıyor. Döngüye giriyor.
Bir sonraki yapı ile ancak çözülür diye umuyorum.
Bu yapının bilinen sorunu. Yeni yapıda çözülecek.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bu akşam gelir yeni yapı (muhtemelen)

serinaga

serinaga

Üye
Yok galiba gelen giden bir şey ...

blackcemre

Üye
15055 nolu yapıyı indirmek için slow ring mi yapmalıyım?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Eğer problem çıktığı zaman sorunlarla başedebilecek derecede bilgi sahibi iseniz fast ya da slow'dan birini seçiniz..
Slow yapı Fast yapıya göre daha oturmuştur..
Sonuçta ikisi de deneme sürümüdür..

Yok sa 14393 e ait son yapıyı yükseltici uygulaması aracılığıyla yükleyin.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
adam olmaz bu sistem adam olmazzzzz hiçbir yenilik yok içi boş bir işletim sistemi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

OneNote şimdi Windows 10'da matematik denklemlerini grafikleştirebiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: erhanercan, ceza87, bozkirdangelen ve 3 diğerleri

Üst Alt