İ sorunu evet hala devam etmekte, edge ufakta olsa takılmalar yaptı ama buda normaldir neticede insider yapıdayız, bence yüklemeye değer.O zaman ben de yarın yükleyeyim..
Bundan önceki yapı çok iyi idi...
Tabi OneNote'nin "i" si dışında : ) )
O yüzden de yenisini yüklemekte tereddüt ettim..
Hayırdır inşallah, bu ne hız yahuYapı 15055 yayınlandı

Ne hızı herzamanki gibi yine bişey yokHayırdır inşallah, bu ne hız yahu![]()
En azından surum numarası değişmişNe hızı herzamanki gibi yine bişey yok

zaten onun için veriyorlar. Hani güncelleme vermedik demesinler diyeEn azından surum numarası değişmiş![]()
Bu ne şimdiYapı 15055 yayınlandı

Ya bismillah, be yüklüyorum yine ...O zaman kademe atladık sanırım, boyut büyük galiba, yavaş ilerliyor ...Bu yapı ile birlikte sürüm 1607'den 1703'e geçti.
Bu yapının genel sorunu. Bende açılıyor ama güncellemeleri yapamıyor. Bir sonraki yapıda düzelecekHerkese günaydın, bu son yapıdan (15055)sonra mağaza çalışmaz oldu, bir ara açılıyordu ama güncellemelerde hata veriyordu şimdi ise hiç açılmıyor.

Evet maalesef mağaza indiriyor ama yükleyemiyor, hatta mağaza güncellenecek, kısır döngüye girdi, bir türlü yüklenmiyor ...Yapı 15051(Slow) yayınlandı.
Bu yapının genel sorunu. Bende açılıyor ama güncellemeleri yapamıyor. Bir sonraki yapıda düzelecek![]()
Bende güncellemeler tamamlandı. L920 zamanında dediğin gibi döngüye girip hata verdiğinde, wifi kapatıp hücresel ile deniyordum. Olmazsa iş yerime kadar bekleyip oranın wifi ile deniyordum. (Evdeki Superonline, iş yerindeki TTnet). Mutlaka oluyordu.Evet maalesef mağaza indiriyor ama yükleyemiyor, hatta mağaza güncellenecek, kısır döngüye girdi, bir türlü yüklenmiyor ...
Bu seferki son yapıdan kaynaklı bir durum.Bende güncellemeler tamamlandı. L920 zamanında dediğin gibi döngüye girip hata verdiğinde, wifi kapatıp hücresel ile deniyordum. Olmazsa iş yerime kadar bekleyip oranın wifi ile deniyordum. (Evdeki Superonline, iş yerindeki TTnet). Mutlaka oluyordu.
Evet son yapıda mağaza güncellemelerini alabiliyorum fakat, bir tek haritalar güncellemesi döngüye girdi. Hep hata veriyor. İptal edip yeniden başlattım, farklı wifi ve operatörle denedim, inmediBu seferki son yapıdan kaynaklı bir durum.