Aybars1979
Üye
office uygulamaları 2-3 güne bir güncelleme alıyor zaten.Ofis uygulamaları güncelleme aldı, yeni yapı yakındır![]()
office uygulamaları 2-3 güne bir güncelleme alıyor zaten.Ofis uygulamaları güncelleme aldı, yeni yapı yakındır![]()
Güncelleme "İngilizce için yerelleştirme" etiketi ile yayınlanmış.Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 14998 sürümü bazı kullanıcılarda görünmüş. Bir kontrol eder misiniz benim cihaz yanımda değil şu anda.
benim cihaz her hangi bir güncelleme bulmadı maalesef.Güncelleme "İngilizce için yerelleştirme" etiketi ile yayınlanmış.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bulamaması iyi olmuş. Bazı kullanıcılar yükledikten sonra çok önemli sorunlar yaşamaya başlamış. Zira güncelleme yanlışlıkla yayınlanmış.benim cihaz her hangi bir güncelleme bulmadı maalesef.
Yüklemeyin. Dona Sarkar da bu güncellemeyi görenler yüklemesinler dedi.Arkadaşlar bu güncelleme yüklenmelimi bana gelmiş
kendi vermiyor verenede mani oluyor yolukYüklemeyin. Dona Sarkar da bu güncellemeyi görenler yüklemesinler dedi.

Bu hafta da mı güncelleme yokYüklemeyin. Dona Sarkar da bu güncellemeyi görenler yüklemesinler dedi.
İnsiderde fast ring (hızlı)e 15007 nolu yapı geldi şuan bende %20 iniyor.15007 fast geldi diye biryerde okudum ancak bende bulmadı bu yapıda app reset te varmış