Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Çoktan yüklemiş, Restart istedi, çarklar dönmeye başladı bakalım ...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar yükledim ve sorunsuz olarak kullanıyorum en dikkat çekici olay sanırım şarj tüketimi baya bir düşmüş sanırım, zaten başka da çok önemli bir değişiklik göremiyorum ben.

serinaga

serinaga

Üye
Microsoft Edge yazı yazarken, atmaya başladı :(

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bir önceki yapıda WhatsApp gibi bazı uygulamalar çalışmıyordu..
Hatta bu yüzden telefonu 8.1 'e döndürüp, oradan da kararlı yapıyı yüklemiştim...
Elbette insider yapıları risklidir, kullanıcıların bunu bilerek yüklemesi gerekir ve tabiki kendi yağlarıyla kavrulabilecek bilgiye sahip olmaları lazım.
Tüm bunlara rağmen insider yapısı da olsa WhatsApp gibi her kullanıcının telefonunda olmaz ise olmazı olan uygulamaların çalışıp çalışmadığına da dikkat etmeleri ve hata var ise kısa sürede düzeltmeleri gerekir.
OneNote gibi bir temel uygulamada Türkçe i harfinin hala yazılamıyor olması çok komik. Demek ki geri dönüşler ya çok gidiyor ve başedemiyorlar, ya da geri dönüşlere fazla bakmıyorlar...
Her şeye rağmen Yapı-10.0.15007 şimdilik güzel olmuş görünüyor, darısı yeni yapıların başına...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu arada MS nin beklenenin çok altında bir performans gösterdiğini de belirtmeliyim, lakin herşeye rağmen wp hala çok güzel benim gözümde:)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Krnl386

Krnl386

Üye
Bu yapıda en çok merak ettiğim, batarya kullanımı. Performans kararlı yapıya göre acaba nasıl? Kullananlar ..?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Eve gidince indirip kurmak şart oldu. Kaç mb bu güncelleme??

serinaga

serinaga

Üye
Telefona Soft reset atınca, Edge tarayıcıdaki yazı yazmadaki donma sorunu ve uygulamadan atma problemi düzeldi :)

lamia925

lamia925

Üye
arkadaşlar yurtdışından gelen lumia telefona yazılımla imei atılıyo mu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Windows 10 Mobile Yapı 15007 Yenilikleri:
  • Ayarlarınızı Azure Active Directory (AAD) Kimliği (Mobil) kullanarak senkronize edin
  • Uygulama Sıfırlama: Uygulama verilerini sıfırlamak ilk yüklendiği haline dönmesini sağlar
  • Web Ödeme: Microsoft Cüzdan ile web sitelerinde ödeme yapma yeteneği
  • Cortana: Müzik tanıma geliştirmeleri, AAD kimliği ile oturum açma, Çince için müzik tanıma,
  • Yüksek kontrastlı UWP uygulamaları için geliştirilmiş okunabilirlik
  • İhtiyacınız olan ayarı Ayarlar'da bulmanıza yardımcı olan değişiklikler
  • Güncellenmiş cihaz ayarları
  • Güncellemeleri duraklatmak için yeni seçenek
Bu arada Windows tuşu ile tarayıcıyı kapatarak Başlat ekranına giderseniz böyle bir ekranla karşılaşıyorsunuz. Tüm sekmeleri kapat butonuna tıklayınca hepsini kapatıp Yandex ana sayfasını açıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ceza87
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bu güncellemeleri pc den tele yüklemek için indirilebilen bir yer var mı? Ben 14977 yi bir türlü indiremedim 0x80070057 no lu hata alıyorum aradım nette bişey çıkmadı sıfırladım yine aynı hatayı aldım 7 gün ileri aldım uçak moduna aldım fast ı slow slowu fast o yöntemi denedim olmadı olmadı olmadı!!! Varmı yolunu yordamını bilen bana bi yardım edebilecek bu konuda?

mp2934

mp2934

Üye
Arkadaşlar bir şey sorucam bu hesap makinesi nerde bir bende mi yok oldu acaba ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Güncelleme geldiğinden beri indirmeye çalışıyorum inmiyor. İlla ki bir yerde takılıyor(indirme devam etmiyor) bekleyince güncelleme ekranı açılmaz oluyor. kapatıp açınca baştan başlayıp aynısı oluyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güncelleme geldiğinden beri indirmeye çalışıyorum inmiyor. İlla ki bir yerde takılıyor(indirme devam etmiyor) bekleyince güncelleme ekranı açılmaz oluyor. kapatıp açınca baştan başlayıp aynısı oluyor.
Süper onlline ve Türkcell abonesi iseniz VPN tarzı programı çalıştırıp öyle indirmeyi deneyiniz....

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Süper onlline ve Türkcell abonesi iseniz VPN tarzı programı çalıştırıp öyle indirmeyi deneyiniz....
Yok abi ttnet ya :) şimdi vpn kurdum yine fayda etmedi yarın sabaha kadar yüklemezse sıfırlayacağım artık...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yok abi ttnet ya :) şimdi vpn kurdum yine fayda etmedi yarın sabaha kadar yüklemezse sıfırlayacağım artık...
O zaman ali cengiz oyunu yap. Tarihi bir hafta ileri al. Güncellemeyi de yavaş yap. Telefonu kapat aç. Tekrar hızlı yapıp güncelleme kontrolü çek , kurmayı dene

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

Üst Alt