Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Ciddi ciddi sinirlerim bozuldu yani..bekliyeceğiz çare yok sanırım..

mTalk'tan gönderildi

serinaga

serinaga

Üye
Herkese iyi yıllar arkadaşlar ...
Eveeettt yeni yıla da girdiğimize göre, artık yeni bir güncelleme bekleyişi içerisine girebiliriz sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle, sahte_suhte ve sahanemir
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bende 10.0.14393.576 yüklü ama konunun başında 10.0.14977 yazıyor. Güncelleme denetlemesi yaptığımda da telefon güncel görünüyor. Neden böyle acaba?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bende 10.0.14393.576 yüklü ama konunun başında 10.0.14977 yazıyor. Güncelleme denetlemesi yaptığımda da telefon güncel görünüyor. Neden böyle acaba?
insider fast e geçersen başlıktaki güncellemeyi bulursunuz
bu arada dona sarkan kişi salı yada çarşamba yeni yapı dedi.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, Esendağlı ve maydinmaydin
ko4fun

ko4fun

Üye
hala Microsoft tan bir umudu olan var mı?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tabii ki var şuan imkanım olsa 950 xl alırım, bu arada 1 ay önce sıfır xaomi mi5 aldım ama androidin bana göre olmadığını anladım cihazı eşime verdim.

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: serinaga, erhanercan, kimbilir_01 ve 1 kişi daha
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
insanlar anlamıyor mesele ms den google dan yada herhangi bi yere umut bağlamak değil mesele kafamın rahatlığı (virüs kaçmaz) mesele kullanım rahatlığı (karolar diğerlerinden daha iyi BENCE) stabilite (ip kullananlar buna henüz tam ulaşamayabilir) ve benim için en onemli 2 şey gun ışığında yamula yamula bakmadığım muhteşem ekranı vee tabi ki piyasada tek rakibi kendisi olan kamerası. Başka bişeye gerek duymuyorum.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte, serinaga, Krnl386 ve 7 diğerleri

ddnet

Üye
insanlar anlamıyor mesele ms den google dan yada herhangi bi yere umut bağlamak değil mesele kafamın rahatlığı (virüs kaçmaz) mesele kullanım rahatlığı (karolar diğerlerinden daha iyi BENCE) stabilite (ip kullananlar buna henüz tam ulaşamayabilir) ve benim için en onemli 2 şey gun ışığında yamula yamula bakmadığım muhteşem ekranı vee tabi ki piyasada tek rakibi kendisi olan kamerası. Başka bişeye gerek duymuyorum.

950xl mi hocam ?

Edit: Evet öyleymiş... Darısı bana... :)

Send from mTalk on Windows 10 Mobile

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Umutsuzluğu hiç sevmem.
Eğer karşıma 2 işletim sistemine ait 5000'er Liralık, Windows Phone'ye ait 500 liralık bir telefon koysalar onların içinden Windows Phone'yi seçerim.
Yanlış anlaşılmasın..
Hiç bir yeri, hiç bir kimseyi kötülemek, kötü göstermek ya da kötü görmek gibi bir düşüncem hiç olmadı.
Tüm sistemleri kullanan arkadaşlarımıza saygı ve sevgi duyuyorum.
Bu bir seçim. Bu bir tercih..

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, ddnet, maydinmaydin ve 1 kişi daha

ddnet

Üye

Valla hem alıştım, hem farklı olmayı seviyorum vs vs :) kaldı ki donanım olarak oldukça iyiler ve yazılım olarak 640xl telefon ozelinde çok rahatlaştı telefonu kullanmak.

İyi bence yani.

En az 3000 tlilik bir android yada ios hediye edilmedikçe tercihim hep wp olacak sanırım. :)

Send from mTalk on Windows 10 Mobile

• Beğen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İnsiderler için bugün yarın yayınlanacak yapı (son yapıdaki sorunlar oldukça fazla idi) sizce beklentilerimizi karşılar mı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şu 01 tarihli güncellemeyi hızlı da göremiyorum. Telefon güncel diyip duruyor. Gene ali cengiz oyunlarına mı başvuracağız. Tarih ileri al aç kapa gibi ???

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Şu 01 tarihli güncellemeyi hızlı da göremiyorum. Telefon güncel diyip duruyor. Gene ali cengiz oyunlarına mı başvuracağız. Tarih ileri al aç kapa gibi ???
bence uğraşma usta yenisi gelir muhtemelen bu akşam

erhanercan

erhanercan

Üye
release preview kanalına .594 geldi

• Beğen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
release preview kanalına .594 geldi
Geldi gelmesine de
Verilen haberde değişiklik yok deniliyor.
Gerçi Microsotf değişikliklerin haberini yapmadan yayınlıyor ama yeni yıl gelmiş bu kadar da zaman geçmiş bir kaç yenilik olsa idi güzel olurdu..
Continium gibi
Cortana gibi
Arayanın kimliğini sesli açıklama gibi(İngilizceye çevirirsen var)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
sahanemir

sahanemir

Üye
Youtup,google sorunları giderilsin razıyım.

mTalk'tan gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Son Windows10 Insider Preview yapısından bu yana yaklaşık bir ay geçti. Windows Insider kullanıcıları, yeni özelliklere sahip yeni bir yapıya hazır mısınız?

Bu arada Ocak ayı, Windows 10 Creators Update için özellik kilitlemesi ayı olacak. Yani bu aydan sonra güncelleme yayınlanana kadar yeni özellik beklemeyin. Ama bu ay gelecek yeni yapılar, yeni özellikler bakımından zengin olabilir. Şubat ayıyla birlikte Windows İnsider Fast ring kullanıcıları da muhtemelen Mart sonu ya da Nisan ayı ortalarına kadar olan süreçte genel olarak hata gidermeleri içeren toplu güncelleştirmeler alacak.

• Beğen
Tepkiler: ddnet, serinaga, symbianbelle ve 4 diğerleri

Üst Alt