Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
[emoji102]

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada bugün için yeni yapı konusunda biraz doğrulama yapmaları gerektiği için bugün de yeni yapı yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O zaman gelecek yapılarla ilgili biraz da güzel şeyler paylaşalım.

Geçtiğimiz günlerde Microsoft'un Neon adlı bir proje üzerinde çalıştığını aktarmıştık. Yeni tasarım dilini ifade eden Project Neon ile geçiş animasyonları ve tasarımda daha fazla transparan görüntüler kullanılmaya başlayacak. İşte Windows 10 üzerinde ilk örneklerden biri.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tabi bu sadece bir örnek. Arka planda da bazı değişiklikler yapılacak. Mesela yine Windows 10 pc için mouse işaretsinin takip eden bir animasyon olacağı söyleniyor. Aşağıdaki resimde mouse işaretçisinin olduğu noktaya dikkat ederseniz, transparan arkaplan o noktada biraz daha aydınlatılmış görünüyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bunlar gibi dikkat çekici animasyonları Windows 10 Mobile için de sunulması bekleniyor. Ne zaman derseniz, henüz tam olarak belli değil fakat Redstone 3 ile geleceği söyleniyor. Yani Windows Insider kullanıcıları, Mart ayı sonlarında bu yeni özellikleri test etmeye başlayabilir muhtemelen.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ddnet, flutewoddy ve Murat Alper
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Bu arada bugün için yeni yapı konusunda biraz doğrulama yapmaları gerektiği için bugün de yeni yapı yok.
Kesin yok mu.Bir de çoktandır yenilik görmüyoruz yapılar da yenilik olmayacak mı yeni gelecek bu yapıda

mTalk'tan gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kesin yok mu.Bir de çoktandır yenilik görmüyoruz yapılar da yenilik olmayacak mı yeni gelecek bu yapıda

mTalk'tan gönderildi
Yeni gelecek yapı hakkında bilgi yok. Ama bu ay içinde gelen yapılarda ne yenilik gelirse Creators Update ile o kadar yenilik gelecek. Ocak ayından sonraki yapılarda yeni özellik olmayacak.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Israrla multi windowsu bekliyorum. 1520 ile pusuya yattım bekliyorum (Umut dünyası işte. Belki hatırlarlar verdikleri sözü)

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Hafta Sonu geldi, bu haftayı pas geçtiler anlaşılan ...

mp2934

mp2934

Üye
beyler 950 xl ı'n kapağındaki 4 simgeden biri düşmüş bildiğiniz güvenilir site var mı batarya kabı alabileceğim yer.

dark_13

Üye
beyler 950 xl ı'n kapağındaki 4 simgeden biri düşmüş bildiğiniz güvenilir site var mı batarya kabı alabileceğim yer.
muser iletişim var konyada oradan temin edebilirsin original kapak var

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Dona Sarkar ve ekibi bugün Windows 10 pc için yeni bir yapı hatta içerdiği değişiklikler göz önüne alındığında yeni bir işletim sistemi yayınladı. Yapı 15002, Windows 10 Insider Preview Fast ring için yayınlandı.
Bu arada mobil için bugün de yeni yapı yok.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı ve n000k
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Dona Sarkar ve ekibi bugün Windows 10 pc için yeni bir yapı hatta içerdiği değişiklikler göz önüne alındığında yeni bir işletim sistemi yayınladı. Yapı 15002, Windows 10 Insider Preview Fast ring için yayınlandı.

Mobil için de sürüm numarası aynı mı olacak ?

serinaga

serinaga

Üye
Yarın gelebilir yeni yapı :hmmm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

ne kadar çok özellik geliyormuş şaka maka

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ne kadar çok özellik geliyormuş şaka maka
Evet baya dolu bir yapı. Bu ay Creators Update için son yeniliklerin yapılara eklendiği ay olacak. O yüzden bu kadar çok yenilik var muhtemelen.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Büyük ihtimal ile bu akşam ak ile kara'yı göreceğiz.
Yapılar arasında büyük farklılıklar var.
ve hatta kullanılan bölge ve dile göre bile...
Başarı için Üç unsurun yan yana gitmesi gerekiyor.. Birisi diğerinden önde ya da arkada olmamalı...
1- Sistem-yazılım
2- Mağaza-Uygulamalar ve Uygulamayı yazan yazılımcılar.
3- Piyasaya sürülen modeller ve tabiki iddialı üreticiler.
Microsoft özellikle bu dönemde 3 unsuru da ihmal etmemeli..
Diyelim ki uygulama çok, sahaya sürülen cep telefonu da çok, ancak sistem yeteri kadar kararlı ve yeteri kadar yeniliklerle ilgili hızlı hareket etmiyor.. Bu da başarısızlığı getirir.
-Piyasaya sürülen modeller konusunda şirket sayısı yetersiz ve kararlı hareket eden iddialı şirketler de az.
Türkiye çok önemli bir pazar olmasına rağmen HT Elite X3 hala gelmedi, oysa pazara sunulduğunda Türkiye de o pazarlardan birisi olmalıydı. Demek ki HT ihtiyatlı hareket ediyor.
-Microsoft Özellikle telefonla ilgili sistem yazılımında geç hareket ediyor. Önceliği bilgisayarlara vermiş durumda.
-Kullanıcıların geri dönüşümlerinde hızlı ve "sizi dinliyorum, sizi okuyorum, sizi değerlendiriyorum" anlamına gelen dönüşlerde gecikiyor.
Tüm bunlara rağmen yine de Windows PHone, because hoşumuza giden sistem.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
serinaga

serinaga

Üye
Ofis uygulamaları güncelleme aldı, yeni yapı yakındır :)

Üst Alt