Kesin yok mu.Bir de çoktandır yenilik görmüyoruz yapılar da yenilik olmayacak mı yeni gelecek bu yapıdaBu arada bugün için yeni yapı konusunda biraz doğrulama yapmaları gerektiği için bugün de yeni yapı yok.
Yeni gelecek yapı hakkında bilgi yok. Ama bu ay içinde gelen yapılarda ne yenilik gelirse Creators Update ile o kadar yenilik gelecek. Ocak ayından sonraki yapılarda yeni özellik olmayacak.Kesin yok mu.Bir de çoktandır yenilik görmüyoruz yapılar da yenilik olmayacak mı yeni gelecek bu yapıda
mTalk'tan gönderildi
no new build demedi daha, yada artık kendisi de kazımıyor wp kullananları.Hafta Sonu geldi, bu haftayı pas geçtiler anlaşılan ...
şansa bak şimdi dedi.no new build demedi daha, yada artık kendisi de kazımıyor wp kullananları.
[emoji1]no new build demedi daha, yada artık kendisi de kazımıyor wp kullananları.
şansa bak şimdi dedi.
muser iletişim var konyada oradan temin edebilirsin original kapak varbeyler 950 xl ı'n kapağındaki 4 simgeden biri düşmüş bildiğiniz güvenilir site var mı batarya kabı alabileceğim yer.
oraya baktım da 80₺ çok fazla geldimuser iletişim var konyada oradan temin edebilirsin original kapak var
yapacak birşey yok artık oradan alıcazMobil için de sürüm numarası aynı mı olacak ?Dona Sarkar ve ekibi bugün Windows 10 pc için yeni bir yapı hatta içerdiği değişiklikler göz önüne alındığında yeni bir işletim sistemi yayınladı. Yapı 15002, Windows 10 Insider Preview Fast ring için yayınlandı.
Bu arada mobil için bugün de yeni yapı yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne kadar çok özellik geliyormuş şaka makaDona Sarkar ve ekibi bugün Windows 10 pc için yeni bir yapı hatta içerdiği değişiklikler göz önüne alındığında yeni bir işletim sistemi yayınladı. Yapı 15002, Windows 10 Insider Preview Fast ring için yayınlandı.
Bu arada mobil için bugün de yeni yapı yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O konuda kesin bir şey yok. Daha yeni bir yapı da olabilir eski bir yapı da.Mobil için de sürüm numarası aynı mı olacak ?
Evet baya dolu bir yapı. Bu ay Creators Update için son yeniliklerin yapılara eklendiği ay olacak. O yüzden bu kadar çok yenilik var muhtemelen.ne kadar çok özellik geliyormuş şaka maka