benden başka tamam olan yok sanırım.Yapı 14965 için hazırlıklar tamam mı![]()

Bizden yana tamamdır da, Ms tarafı ne durumdaYapı 14965 için hazırlıklar tamam mı![]()

sadece iyileştirmeler var. yenilik yok. İyileştirmelerde pek bize dönük değil en azından yazanlar böyle. Hatta neredeyse her güncellemede gözüme çarpan "improved battdery performance" bile yok.acaba nasıl bir yenilik var?
Bu duyarlılığınız için çok teşekkür ederiz.Windows Phone kullananlara üzülüyorum gerçekten. Her hafta güncelleme yayınlıyorlar. Bir türlü oturtamadı sistemi.![]()
Ben de her hangi bir sıkıntı yoktur.Arkadaşlar RS son yapıda 14465 ekran parlaklık ayarı bozuldu L1520'de, oysa daha düne kadar sorun olmamıştı, düşük-orta ve yüksek ayarında hiçbirşey değişmiyor artık, sadece otomatik çalışıyor. Durum sizlerde nasıl acaba ?
Ben de her hangi bir sıkıntı yoktur.
bende bu akşam yukledim aynı sprun var ama dert edilecek bişey değil bence, oto en iyisiHımmm, sıfırlamam gerek galiba ...
mTalk'tan gönderildi
Sıfırladım ama sorun halen düzelmedi ...

Mobil icin forzami geliyor. Mukemmel olur.Aklımdan kötü kötü şeyler geçiyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu oyun sanırım,ms. bizimle oyun oynuyor desenize,neyse benim lenovo p.tesi gelecek bakalım wp yi aratacak mıMobil icin forzami geliyor. Mukemmel olur.![]()

Evet microsoftun kendi oyunu hem pc hemde xbox icin yayinlanmisti simdide mobil icin hafifletilmis versiyonu gelistiriliyor. Baya guzel olur bence. En son forzayi oynadim muhtesemdi.Bu oyun sanırım,ms. bizimle oyun oynuyor desenize,neyse benim lenovo p.tesi gelecek bakalım wp yi aratacak mı![]()