çok büyük olduğunu sanmıyorum bende çok kısa sürede indirdi.yeni güncellemenin boyutu nedir bilen varmı?1 saat oldu % 12 daha büyük bir güncelleme sanırım?
Outlook uygulaması bildirim merkezi hızlı eylemler özelliği bir önceki yapıda gelmişti.ben mi yeni fark ettim bilmiyorum ama bugün baya uygulamaya güncelleme geldi. outlook gelen mailleri bildirim ekranından silebiliyoruz artık.![]()
Yapı 14959 yayınlandı.

pil tasarrufunu açıp müzik çaları açıp kilitler misiniz lütfen? Tepkimesini merak ettim. Müzik çaları kapatıyorsa şayet halen olmamış derim.bu arada kilit ekranına geçince müziğin kapatılması sorunu giderilmiş.

insider ayarlardan slow yap güncelleme kontrolü yap. Bulamayacak haliyle. Tekrar fast seç insiderden. Güncelleme kontrolü yap. Büyük ihtimal bulacak.Ben cihaz görmüyor güncellemeyi. Fast seçili cihazı kapatıp açtım ama yine görmüyor. 14955 yüklü
Ben bir dönüştürücü satın aldım mikro usb/type c onunla flash belleği 950 xl'a bağlamak istiyorum ama bir tepki alamıyorum nedendir acaba? Dönüştürücüyü denedim şarj alet ile çalışmasında bir problem yok.Bildiğim kadarıyla otg için gerekli olan bir donanım 950/xl harici cihazlarda yok. Önceden biri söylemişti sanki.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
aldıgın dönüştürücüde sıkıntı vardır bendede aynı şekilde otg dönüştürücü var sorunsuz çalışıyorBen bir dönüştürücü satın aldım mikro usb/type c onunla flash belleği 950 xl'a bağlamak istiyorum ama bir tepki alamıyorum nedendir acaba? Dönüştürücüyü denedim şarj alet ile çalışmasında bir problem yok.
Şarj etmemesi gerek bende otg şarj etmiyor sadece dışarı güç veriyorAma şarj aletiyle denedim sıkıntı olmadı usb takınca tepki vermiyor

O kadar da değil 600000 uygulama vardı geçen yanlış hatırlamıyorsam.3/4 u gitti yani.
Bende çalışıyor sorunsuz. Bilmiyorum. Ben aliexpressten 2-3 dolara almıştım.Ben bir dönüştürücü satın aldım mikro usb/type c onunla flash belleği 950 xl'a bağlamak istiyorum ama bir tepki alamıyorum nedendir acaba? Dönüştürücüyü denedim şarj alet ile çalışmasında bir problem yok.
Ooo üstad askerden döndün mü ?Yapı 14959 yayınlandı.