Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
anakartların güvenliğiyle ilgili bir konuda önlem almak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows 10 Anniversary update'den sonraki büyük güncelleme olan Redstone 2'nin resmi sürüm numarası 1703 olacak. Yani 2017'nin Mart ayında yayınlanacak büyük ihtimalle.
2017 Mart'a kadar kaç tane telefon kalacak ki :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yeni IP 14946 nolu Yapıda ;
Kilit ekranında hava durumu çalışmıyordu, şimdi çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
mahoretti

mahoretti

Üye
sıkıntısız yüklendi. Farkedilecek bişey gözükmüyor.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Redstone güncellemesinden sonra Posta ve Takvim uygulamalarının kutucukları güncellenmiyor. Bunun bir çözümü yok mudur telefon sinir etti iyice.:vur:vur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Redstone güncellemesinden sonra Posta ve Takvim uygulamalarının kutucukları güncellenmiyor. Bunun bir çözümü yok mudur telefon sinir etti iyice.:vur:vur
Başlat Ekranında görev yöneticisini açıp başlat ekranı kartını aşağıya çekmeyi dene.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bu facebook uygulaması bir kerede ilk girişimde açılmıyor arkadaş insanı sinir ediyor ya
özelliklede bildirim geldiği zamanlarda uygulamaya tıklayınca.
(kararlı sürüm kullanıyorum sözüm ona)

• Beğen
Tepkiler: n000k
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Başlat Ekranında görev yöneticisini açıp başlat ekranı kartını aşağıya çekmeyi dene.
İşe yaradı. Ama mail varsa dediğiniz gibi yapınca kutucuk yenileniyor sonradan gelen mailleri göstermiyor yine saçma bir durum.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende de olmuyordu, başlangıç ekranından kaldırdım, sonra da outlook'u uygulama listesinden çalıştırarak kendi içerisinden tekrar başlangıç ekranına pinleme yaptım.
Şimdi çalışıyor..
Yalnız dün bir güncelleme geldi, o yüzden de çalışmış olabilir.
Hatta kilit ekranında dün hava durumu gösteriliyordu, bugün göstermiyor. : ) )

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bende de olmuyordu, başlangıç ekranından kaldırdım, sonra da outlook'u uygulama listesinden çalıştırarak kendi içerisinden tekrar başlangıç ekranına pinleme yaptım.
Şimdi çalışıyor..
Yalnız dün bir güncelleme geldi, o yüzden de çalışmış olabilir.
Hatta kilit ekranında dün hava durumu gösteriliyordu, bugün göstermiyor. : ) )
Kendi içinden pinleme yapınca bende de sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
En son yapıdan sonra gelen Dil ile ilgili yeni guncellemeyi yukleyen var mı?

mp2934

mp2934

Üye
son fast yapıda telefon çok az zorlandığında bile sıklıkla kendini yeniden başlatıyor sizde böyle mi?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Dil ile ilgili güncelleme mi geldi ?
Bu yapının bazı ayarları ingilizce olduğu için her halde bir yanlışlık oldu diyerek telefonu sıfırlamıştım.
Sonra da bazı arkadaşlardan yapıyla ilgili bir sorundan kaynaklandığını öğrendim ancak iş işten geçmişti..
ANcak, 2 gün sonra da dil paketi yükle güncellemesi geldi, ancak yükleme yapmıyor, % 0'da duruyor.
Wifi bağlantısı da yaptım yine farketmedi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Kamera uygulaması Windows Insider fast ring için yeni bir ara yüz ve özelliklerle güncellendi.
Windows Kamera v1016.11 numaralı sürümde fark edilen yenilikler:
  • Yeni ikonlar
  • Yeni timelapse özelliği.
  • Yeni kare görüntü inceleme simgesi sağ alt tarafta artık kullanılabilir.
  • Zamanlayıcı, ana kullanıcı arayüzünde kullanılabilir

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, ceza87, Krnl386 ve 1 kişi daha
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Bu yapının bazı ayarları ingilizce olduğu için her halde bir yanlışlık oldu diyerek telefonu sıfırlamıştım.
Sonra da bazı arkadaşlardan yapıyla ilgili bir sorundan kaynaklandığını öğrendim ancak iş işten geçmişti..
ANcak, 2 gün sonra da dil paketi yükle güncellemesi geldi, ancak yükleme yapmıyor, % 0'da duruyor.
Wifi bağlantısı da yaptım yine farketmedi.
Hocam bana dil paketi güncellemesi gelmedi, acaba telefonumdan kaynaklı bir sorun mu?

Üst Alt