papakudioflu
Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Anlayacağımız dilde şeeetsekEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Windows 10 Anniversary update'den sonraki büyük güncelleme olan Redstone 2'nin resmi sürüm numarası 1703 olacak. Yani 2017'nin Mart ayında yayınlanacak büyük ihtimalle.Anlayacağımız dilde şeeetsek![]()
2017 Mart'a kadar kaç tane telefon kalacak kiWindows 10 Anniversary update'den sonraki büyük güncelleme olan Redstone 2'nin resmi sürüm numarası 1703 olacak. Yani 2017'nin Mart ayında yayınlanacak büyük ihtimalle.

Başlat Ekranında görev yöneticisini açıp başlat ekranı kartını aşağıya çekmeyi dene.Redstone güncellemesinden sonra Posta ve Takvim uygulamalarının kutucukları güncellenmiyor. Bunun bir çözümü yok mudur telefon sinir etti iyice.![]()
İşe yaradı. Ama mail varsa dediğiniz gibi yapınca kutucuk yenileniyor sonradan gelen mailleri göstermiyor yine saçma bir durum.Başlat Ekranında görev yöneticisini açıp başlat ekranı kartını aşağıya çekmeyi dene.
Bende de olmuyordu, başlangıç ekranından kaldırdım, sonra da outlook'u uygulama listesinden çalıştırarak kendi içerisinden tekrar başlangıç ekranına pinleme yaptım.Redstone güncellemesinden sonra Posta ve Takvim uygulamalarının kutucukları güncellenmiyor. Bunun bir çözümü yok mudur telefon sinir etti iyice.![]()
Kendi içinden pinleme yapınca bende de sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.Bende de olmuyordu, başlangıç ekranından kaldırdım, sonra da outlook'u uygulama listesinden çalıştırarak kendi içerisinden tekrar başlangıç ekranına pinleme yaptım.
Şimdi çalışıyor..
Yalnız dün bir güncelleme geldi, o yüzden de çalışmış olabilir.
Hatta kilit ekranında dün hava durumu gösteriliyordu, bugün göstermiyor. : ) )
Dil ile ilgili güncelleme mi geldi ?En son yapıdan sonra gelen Dil ile ilgili yeni guncellemeyi yukleyen var mı?
evet bende de aynı cihazım 830.son fast yapıda telefon çok az zorlandığında bile sıklıkla kendini yeniden başlatıyor sizde böyle mi?
Bu yapının bazı ayarları ingilizce olduğu için her halde bir yanlışlık oldu diyerek telefonu sıfırlamıştım.Dil ile ilgili güncelleme mi geldi ?
Hocam bana dil paketi güncellemesi gelmedi, acaba telefonumdan kaynaklı bir sorun mu?Bu yapının bazı ayarları ingilizce olduğu için her halde bir yanlışlık oldu diyerek telefonu sıfırlamıştım.
Sonra da bazı arkadaşlardan yapıyla ilgili bir sorundan kaynaklandığını öğrendim ancak iş işten geçmişti..
ANcak, 2 gün sonra da dil paketi yükle güncellemesi geldi, ancak yükleme yapmıyor, % 0'da duruyor.
Wifi bağlantısı da yaptım yine farketmedi.