Her zamanki gibi Performans ve iyileştirme üzerine mi yoksa ciddi surpriz yenilikler bekleniyor mu?Dona Sarkar yeni yapının bugün ya da Cuma yayınlanmasının planlandığını söylüyor. Bütün ihtimalle bugün gelir.
Yeni bir şeyler olduğu söyleniyor. Ama yine de çok büyük beklentiler içinde olmamak lazım.Her zamanki gibi Performans ve iyileştirme üzerine mi yoksa ciddi surpriz yenilikler bekleniyor mu?
Yenilik ne olabilir ki ? Hemen hemen her şey var, birkaç şey dışında, hoş Microsoft 'un yenilik anlayışı bizleri hep hayal kırıklığına uğratmıştır yaYeni bir şeyler olduğu söyleniyor. Ama yine de çok büyük beklentiler içinde olmamak lazım.

Bir kere bir şeyi açıklığa kavuşturalım;Yenilik ne olabilir ki ? Hemen hemen her şey var, birkaç şey dışında, hoş Microsoft 'un yenilik anlayışı bizleri hep hayal kırıklığına uğratmıştır ya![]()
Sizin yüklediğiniz yeni yapı Kararlı Sürüm'dür..ben yükledim yeni yapıyı fakat otgyok değişiklik daha göremedim..
ZUK Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke ama pek sanmıyorum bir ara yanlış hatırlamıyorsam bir çok cihaz için otg desteği alamaz diye açıklama yapılmıştı, hatta o zaman bu cihazlar arasında benim 1520 de vardıen büyük yenilik herkese OTG![]()

Her zaman ki gibi yine yüklemeyi düşünüyorum, umarım bu sefer kararlı yapıyı bırakıp insidere geçtiğime pişman olmam[emoji3]Yapı 14946 büyük ihtimalle birazdan yayınlanacak.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lumia 930 kararlı yapıda nasıldır acaba?Her zaman ki gibi yine yüklemeyi düşünüyorum, umarım bu sefer kararlı yapıyı bırakıp insidere geçtiğime pişman olmam[emoji3]
Bu arada şuan kullandığım kararlı yapıdan çok memnunum.
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi