Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
One Note uygulamasında Türkçe karakterlerden 'İ' çıkmıyor..
Bunu defalarca bildirdim ancak şimdiye kadar halledilmedi..
Ben de klavyeyi ingilizceye çevirerek halledebiliyorum.

Bu sorunu bende halen çözemedim, L1520 Redstone son sürümde de aynı, L820 Win10 Resmi sürümde de aynı maalesef :(

furyzer0

furyzer0

Üye
One Note uygulamasında Türkçe karakterlerden 'İ' çıkmıyor..
Bunu defalarca bildirdim ancak şimdiye kadar halledilmedi..
Ben de klavyeyi ingilizceye çevirerek halledebiliyorum.
O sorun bende de var. Ben kesin düzeltirler demedim zaten düzeltilebilir dedim.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Neredeyse Insider başladığından beri ilk defa günlük kullanımı kısıtlayan bir sorunla karşılaştım desem yeridir.

Kamera ile fotoğraf çektikten sonra ekran "kaydediliyor" yazısında takılı kalıyor. Yeniden başlamadan da düzelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Neredeyse Insider başladığından beri ilk defa günlük kullanımı kısıtlayan bir sorunla karşılaştım desem yeridir.

Kamera ile fotoğraf çektikten sonra ekran "kaydediliyor" yazısında takılı kalıyor. Yeniden başlamadan da düzelmiyor.
Zaten sana özel sürüm verdiklerini düşünüyoruz biz abi. Şaşırdım şuan :D

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve n000k

ddnet

Üye

Bendede çıkıyor kaydediliyor yazısı.. Ama bir sure bekleyince geçiyor ve resmi kayıt ediyor..

Tabi ben kararlıdayım..

(WM 10.14393.189) 640XL ile mTalk'tan gönderildi

serinaga

serinaga

Üye

Herşeyin bir başlangıcı vardır derler, aramıza hoşgeldin :), artık yeni bir yapı şart oldu, telefonlar kafayı yemek üzere doğrusu ...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İnsider son sürümü yüklü
Sanki her geçen daha telefon iyileşiyor
ve uzun süredir ilk kez şarj 3 ncü gününü dolduruyor.

Diğer yandan,
@papakudioflu yazmış olduğu fotoğraf çektikten sonra "kaydediyor" mesajı bende de çıkıyor ancak telefon donmuyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Herşeyin bir başlangıcı vardır derler, aramıza hoşgeldin :), artık yeni bir yapı şart oldu, telefonlar kafayı yemek üzere doğrusu ...
Yeni yapı oluşan bazı sorunlar nedeniyle geçen hafta yayınlanmadı. Şu anda iç halkadan gelen veriler inceleniyor. Sorun olmadığı görülürse bugün yarın yayınlanır.

@papakudioflu yazmış olduğu fotoğraf çektikten sonra "kaydediyor" mesajı bende de çıkıyor ancak telefon donmuyor.
Telefon donmuyor, kamera uygulamasının ekranında kaydediliyor yazısı kalıyor ve çekim yapmıyor. Onun dışında her şey normal devam ediyor.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@papakudioflu mesajınızdaki "..Yeniden başlatmadan da düzelmiyor.." yazısını donma olarak yorumlamışım. :)))

Uzun bir ara telefonlardaki heyecanlı-stresli Windows 10 Mobile deneme sürümleri bizi fena alıştırmış..

Bu aralar o zamanlara göre daha stabil gidiyor.

bazen bu heyecansız bekleyişten eskiye özlem duyanlar var mı acaba ?

Şimdi de yeni gelecek yapılarda acaba hangi değişiklik yaparlar diye beklenti içine giriyoruz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@papakudioflu mesajınızdaki "..Yeniden başlatmadan da düzelmiyor.." yazısını donma olarak yorumlamışım. :)))

Uzun bir ara telefonlardaki heyecanlı-stresli Windows 10 Mobile deneme sürümleri bizi fena alıştırmış..

Bu aralar o zamanlara göre daha stabil gidiyor.

bazen bu heyecansız bekleyişten eskiye özlem duyanlar var mı acaba ?

Şimdi de yeni gelecek yapılarda acaba hangi değişiklik yaparlar diye beklenti içine giriyoruz.
Yeni yayınlanacak olan yapıda sürpriz-ler olduğu söyleniyor. Tabi onların sürpriz anlayışı ile bizimkinin pek uyuştuğu söylenemez ama bazı önemli değişiklikler yapıldığını düşünüyorum. Zaten ertelemeye sebep olan sorunlar da muhtemelen bu önemli değişikliklerden kaynaklandı.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 ve Windows 10 Mobile için GATT Profil, ve API'leri Windows Insider ile açılabilir.

Bu ne işe yarıyor demeye hazırlananlar için; GATT Profil, giyilebilir cihazların, bildirimlere, ekranı okumaya daha bir çok şeye ulaşması sağlıyor. Bu sayede geliştiriciler çok daha kullanışlı giyilebilir cihaz uygulamaları yapabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows 10 ve Windows 10 Mobile için GATT Profil, ve API'leri Windows Insider ile açılabilir.

Bu ne işe yarıyor demeye hazırlananlar için; GATT Profil, giyilebilir cihazların, bildirimlere, ekranı okumaya daha bir çok şeye ulaşması sağlıyor. Bu sayede geliştiriciler çok daha kullanışlı giyilebilir cihaz uygulamaları yapabiliyor.
Abi adamlar uygulamasını bile iki dk kod düzenlemesini yapıp mağazaya koymuyor. Kim takar giyilebilir cihazlarda.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu akşam yeni bir yapının yayınlanma ihtimali yüksek mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Krnl386

Krnl386

Üye
Kararlı sürümde bataryam çürüyecek resmen, sömürüyor. Bu yapılarda daha iyi olur umarım

furyzer0

furyzer0

Üye
Kararlı sürümde bataryam çürüyecek resmen, sömürüyor. Bu yapılarda daha iyi olur umarım
Benim ki de eskiye nazaran beklemede daha çok harcasa da kullanımda daha az harcıyor. Yani toplam olarak çok az iyileşme var diyebilirim.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Bay H

Bay H

Üye
14946 deniyor, güzel deniyor ...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve mp2934

Üst Alt