Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Hocam 4.5gde
Ekranı kırık olarak 640xl aldım. Çinden ekran aldım değiştirdim ekranı. Hiç kullanmadan da win10 a yükselttim. O yüzden sorun ekranda mı yazılımda mı çözemedim. Şimdi sizde de aynı sorun olduğunu görünce karar verdim ki sorun yazılımda demek ki. Biraz 8.1de kullanayım bakalım.
W10M insider sürümünde de varmı dokunmatik ekran sapıtması sorunu.
3gye almayı dene hocam

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Zaten hiç 4.5g kullanmadım ki. 10586lı sürümde durcam bide böyle deniyim.
Hocam 4.5gde

3gye almayı dene hocam
Yok böyle saçmalık ya. WP8.1 de sorun yok, 10 a geçince dokunmatik çalışmıyor.

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Zaten hiç 4.5g kullanmadım ki. 10586lı sürümde durcam bide böyle deniyim.
Yok böyle saçmalık ya. WP8.1 de sorun yok, 10 a geçince dokunmatik çalışmıyor.
Eğer 8.1 sorunsuz çalışıyorsa yazılımdan olma ihtimali yüksek.

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Firmware sorunudur belki.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Hocam Microsoft markalı cihazları da teleservice çok bekletiyor mu. Zaten cihazlar yeni cihaz bekliyoruz diye aylarca bekletirler mi yine. Hiç servise gönderen olmuş mu bilginiz var mı?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Firmware sorunudur belki.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Tamam ama bu firmware bir tek benim cihazımda yok ki. Normal WDRT'den sıfırladım cihazı. 8.1de sorun yok ama Windows 10 geçince sapıtıyor dokunmatik. Bir tek ben kullanmıyorum ki bu 640XL'ı. Herkeste aynı firmware aynı Windows sürümü var. Abi senin bildiğin bir şey var mı bu konu da yada bir fikrin. @papakudioflu

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Tamam ama bu firmware bir tek benim cihazımda yok ki. Normal WDRT'den sıfırladım cihazı. 8.1de sorun yok ama Windows 10 geçince sapıtıyor dokunmatik. Bir tek ben kullanmıyorum ki bu 640XL'ı. Herkeste aynı firmware aynı Windows sürümü var. Abi senin bildiğin bir şey var mı bu konu da yada bir fikrin. @papakudioflu
Bence 8.1de iyi ise birkaç ay orada kal. Sistem oturunca yine denersin bi ara. Ben de 8.1e dönebilseydim keşke

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
enessrsy

enessrsy

Üye
Arakadaşlar Lumia 920 telefonumu epeydir kullanmıyordum, geçici olarak birine vereceğim fakat rehber eşitleme vs. yapılabilmesi için sıfırlama yapmadan kullaınıcı kişiyi değiştirme mümkün mü? (Daha önce yoktu böyle bir şey belki güncellemeler ile vermişlerdir diye soruyorum)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arakadaşlar Lumia 920 telefonumu epeydir kullanmıyordum, geçici olarak birine vereceğim fakat rehber eşitleme vs. yapılabilmesi için sıfırlama yapmadan kullaınıcı kişiyi değiştirme mümkün mü? (Daha önce yoktu böyle bir şey belki güncellemeler ile vermişlerdir diye soruyorum)
Kişiler uygulamasının ayarlar kısmında hesap ekleme/kaldırma seçeneği var

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
furyzer0

furyzer0

Üye
Hocam Microsoft markalı cihazları da teleservice çok bekletiyor mu. Zaten cihazlar yeni cihaz bekliyoruz diye aylarca bekletirler mi yine. Hiç servise gönderen olmuş mu bilginiz var mı?
Hiç servislik işim olmadı daha. Artık olursa da para iadesi olacak galiba cihaz olmadığına göre.

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Hiç servislik işim olmadı daha. Artık olursa da para iadesi olacak galiba cihaz olmadığına göre.

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition
Cihazı bu sabah göndermiş birine süper moral oldu :) Arkadaş telefonum benden çok teleservicede kaldı. Bilseydim ortaklaşa alalım derdim :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
yeni yapıdan ses soluk çıkmadı. Alışmıştık haftada bir yeni güncellemeye. :ehe:ehe

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
muhtemel bugün gelir office uygulamaları güncellendi çünkü

Aybars1979

Aybars1979

Üye
muhtemel bugün gelir office uygulamaları güncellendi çünkü
onlara neredeyse 2 günde bir güncelleme geliyor. aslında en son ne zaman kullandığımı bile hatırlamıyorum wrod,excel vb. yalnız bu yapıda benim tel ilk bir kaç gün çok zor şarj oluyordu gerek usb gerekse kablodan ama dünden buyana garip bir şekilde şarj olduğu gibi pilde bitmiyor sabahtan beri instigramdan çıkmadım şarj hal %45.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yeni yapıdan ses var mı acaba?

Bu arada pc için yapı 14931 yavaş halkada sunuldu.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Redstone 2'nin bir sonraki yapısında eylemler ve bildirimler menüsüne yeni "Windows Update" seçeneğinin ekleneceği belirtiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ddnet, Krnl386, flutewoddy ve 1 kişi daha

Üst Alt