Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Son yapıda 3-5 defa resetledi benim L1520, kolay kolay hiç resetlemezdi, stabilite iyi, pil performansı iyi, ama neden resetlendi anlamadım, sanki birileri uzaktan reset butonuna basıyor gibi, bir bakıyorum Nokia yazısı çıkmış. Neyse yeni yapı biran önce gelse de toparlasa bari, yoksa sıfırlama yolu gözüktü ...
Aynısı bende de oldu aynı gün 2 kere peşpeşe dahada olmadı. Lumia 830

sahanemir

sahanemir

Üye
Bende de oldu kaç kere 930

Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bay H

Bay H

Üye
Gelecek mi, geliyor mu, geldi mi la yoksa derken...

Xbox stream özelliği

Kontrolcü de bildiğiniz gibi gelen son destek ile çalışmakta.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulamacığımızın adresi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve furyzer0
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bu aaşamda güncelleme yok gençler, dağılalım lütfen :)

• Beğen
Tepkiler: mp2934
Bay H

Bay H

Üye
14393.103 numaralı toplu güncelleştirme Release Preview seçeneği için indirilebilir durumda.

Ekleme: Yavaş seçim için de yayınlandığı aktarılıyor.

• Improved reliability of the Windows Ink Workspace, Microsoft Edge, File Server, Windows kernel, Microsoft Component Object Model (COM), Cluster Health Service, Hyper-V, Multi-Factor Authentication (MFA), NTFS file system, PowerShell, Internet Explorer, facial recognition, graphics, Microsoft Store and Windows Shell.

• Improved performance for the speed of purchasing Store apps.

• Improved battery life of wearable devices (such as the Microsoft Band) while Bluetooth is connected and idle.

• Improved compatibility of using Xbox One controllers with various games.

• Addressed issue with incorrect character mapping between Japanese and Unicode for the question mark (?) symbol.

• Addressed issue that prevents the download and initialization of .NET objects in Internet Explorer.

• Improved support for new near-field communication (NFC) chips for Windows 10 Mobile.

• Addressed issue with game or app audio not resuming after ending a call on Windows 10 Mobile.

• Addressed additional issues with compatibility, Remote Desktop, BitLocker, PowerShell, Direct3D, networking policies, Dynamic Access Control (DAC) rules, Microsoft Edge, Connected Standby, mobile device management (MDM), printing, Fingerprint logon and Cortana

Son düzenleme:
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
14393.103 numaralı toplu güncelleştirme Release Preview seçeneği için indirilebilir durumda.

Ekleme: Yavaş seçim için de yayınlandığı aktarılıyor.
bu bizi kesmez usta bize rs2 lazım

Bay H

Bay H

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kimbilir_01 ve dark_13

gkhntlbs

Üye
güncelleme hangi telefonlara geldi?

n000k

n000k

Üye
Benim 535 bulmuyor güncellemeyi. Insider da yavaş yada hızlı var. Release preview seçeneği yok :-( yavaş seçtim, güncel diyor tel..

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

Bay H

Bay H

Üye
güncelleme hangi telefonlara geldi?
Benim 535 bulmuyor güncellemeyi. Insider da yavaş yada hızlı var. Release preview seçeneği yok :-( yavaş seçtim, güncel diyor tel..

14393.82 veya .67 sürümünde iseniz ayarlardan Windows Insider Program ayarlarından Release Preview veya Yavaş kısmı seçmelisiniz.

14905.1000 numaralı sürümde iseniz güncellemeyi bulamamanız veya Release Preview seçeneğinin görülmemesi çok doğal.
Telefonunuzda yüklü güncel sürümü ayarlar>sistem>hakkında>is sürümü kısmında görebilirsiniz.

n000k

n000k

Üye
14393.82 veya .67 sürümünde iseniz ayarlardan Windows Insider Program ayarlarından Release Preview veya Yavaş kısmı seçmelisiniz.

14905.1000 numaralı sürümde iseniz güncellemeyi bulamamanız veya Release Preview seçeneğinin görülmemesi çok doğal.
Telefonunuzda yüklü güncel sürümü ayarlar>sistem>hakkında>is sürümü kısmında görebilirsiniz.
Neden çok doğal :-D benim is sürüm 10.0.14905.1000

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve n000k
remzi33

remzi33

Üye
Gelecek mi, geliyor mu, geldi mi la yoksa derken...

Xbox stream özelliği

Kontrolcü de bildiğiniz gibi gelen son destek ile çalışmakta.

Uygulamacığımızın adresi

mobilde yüklenmiyor. 14905 yüklü

Bay H

Bay H

Üye
Tahmin edebileceğiniz gibi bu hafta herhangi bir yok, gelecek haftanın başında 14912 numaralı yapının verilebileceği söyleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Krnl386

Krnl386

Üye
Bu kararlı yapıda bir kaç oyun ve uygulamada geç açılma ve kitlenmeye yakın durumlar yaşamaktayım. Inserdar' lar için gelen bu güncelleme de Kernel çekirdek sisteminde değişikler (iyileştirmeler) vardı sanırım. Kararlı sürümün çekirdek sisteminde bug' lar var gibi sanki.

furyzer0

furyzer0

Üye
Bu kararlı yapıda bir kaç oyun ve uygulamada geç açılma ve kitlenmeye yakın durumlar yaşamaktayım. Inserdar' lar için gelen bu güncelleme de Kernel çekirdek sisteminde değişikler (iyileştirmeler) vardı sanırım. Kararlı sürümün çekirdek sisteminde bug' lar var gibi sanki.
Bu sorunlar çekirdekten kaynaklanabileceği gibi uygulamanın kendisinden kaynaklanabilir.

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition

gardi

gardi

Üye
Pc de insider değildim toplu güncelleme adı altında güncelleme geldi yüklendiğinde kontrol ettim sürüm no bu14393.82. Bu kararlı sürüm değil nasıl oldu anlamadım.bu insiderler için yayınlanmadımı? normal kullanıcılar içindemi yayınlandı yoksa ?

serinaga

serinaga

Üye
Pc de insider değildim toplu güncelleme adı altında güncelleme geldi yüklendiğinde kontrol ettim sürüm no bu14393.82. Bu kararlı sürüm değil nasıl oldu anlamadım.bu insiderler için yayınlanmadımı? normal kullanıcılar içindemi yayınlandı yoksa ?

Aynen ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Üst Alt