Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mp2934

mp2934

Üye
Güncellemeleri kontrol et microsoftdmg diye bir şey gelecek firmware güncellemesi. Göz atma ekranı çalışması lazım ayarlardan aktifleştirirsen yalnız güncel kararlı surum 14393.67 değil mi siz insiderda mısınız öyleyse insider buildlerini devredışı bırakıp öyle güncellemelerini deneyin o da olmazsa windows device recovery tool güncel firmwareyi yükler ama aynı zamanda cihaz sıfılanır

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
sorun ekran koruyucu camdanmış.ne glance ne de çift tık açılmıyordu çıkardım jelatini düzeldi

• Beğen
Tepkiler: furyzer0

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
İki gündür onunla uğraşıyorum ama Root Tool'u hiçbir şekilde yüklenmiyor Deployment aracı sürekli hata kodu veriyor.
Telefonunuzdaki ekstalar+bilgi uygulamasının güncel olmaması gerekiyor, format attıktan sonra mağazadan otomatik güncellemeleri kapatın ya da ekstralar bilgi uygulamasının güncellemesini iptal edin daha sonra ayarlardan geliştirici modunu açıp root tool uygulamasını deploy etmeniz gerekiyor.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Telefonunuzdaki ekstalar+bilgi uygulamasının güncel olmaması gerekiyor, format attıktan sonra mağazadan otomatik güncellemeleri kapatın ya da ekstralar bilgi uygulamasının güncellemesini iptal edin daha sonra ayarlardan geliştirici modunu açıp root tool uygulamasını deploy etmeniz gerekiyor.
WP 8.1 de ne geliştirici modu :D

Dün format attım aslında ama ekstarlar işini unuttum keşke onu halletseydim ya. İşin garibi şuan ayarlar da Ekstralar+Bilgi yok :D

furyzer0

furyzer0

Üye
Lumia 1020 hiç bir şekilde Windows 10 geçemiyorum lütfen yardım
İnsider kalktı artık desteklenmeyen cihazlara redstone yapısı yüklenme sayfasına bakabilirsin

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
WP 8.1 de ne geliştirici modu :D

Dün format attım aslında ama ekstarlar işini unuttum keşke onu halletseydim ya. İşin garibi şuan ayarlar da Ekstralar+Bilgi yok :D
Geliştirici modu yoksa developer unlock yapmanız gerekiyor :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Geliştirici modu yoksa developer unlock yapmanız gerekiyor :)
Onu da yaptım ama Root Tool yine yüklenmedi. Custom PDF yükleniyor mesela ama root tool olmuyor. Dün telefon brick olana kadar gittim ben hatta en son telefonu servise yollamak için paketliyordum son bir şey denedim onla döndü normale.

eminemtioner

Üye

Beyler benim cihaz böyle oldu yardım edin.

Cihaz:Lumiz 620
İS:Windows 10 Mobile RS2

Son düzenleme:
furyzer0

furyzer0

Üye

Beyler benim cihaz böyle oldu yardım edin.

Cihaz:Lumiz 620
İS:Windows 10 Mobile RS2
Hızlıresime yüklersen herkes görebilir imgur turkiyede yasaklı

eminemtioner

Üye
Bay H

Bay H

Üye
14390.1001 numaralı yapının Perşembe günü verilebileceği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, flutewoddy, dark_13 ve 1 kişi daha
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Mağaza, haritalar ve silmiş olduğum Modern Combat 5 güncelleme yüklenmiyor. Sorunu çözemiyorum. Sıfırlamak da istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim

furyzer0

furyzer0

Üye
Buyrun hocam.
Şimdi gördüm sorununuz düzelmiş ama çok garip bir hata cihaza disk yerleştirip repair yapın diyor :D

• Beğen
Tepkiler: eminemtioner

eminemtioner

Üye
Şimdi gördüm sorununuz düzelmiş ama çok garip bir hata cihaza disk yerleştirip repair yapın diyor :D

Pc sürümünde ki windows'la mobil sürümde ki windows'un kerneli aynı zaten ben pek şaşırmadım ancak ilk defa böyle bir olayla karşılaştığım için telaşa kapıldım. :P:

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar Dona Sarkar büyük müjdeyi verdi; Bugün yeni yapı mapı yok kardeşim :D

serinaga

serinaga

Üye
Son yapıda 3-5 defa resetledi benim L1520, kolay kolay hiç resetlemezdi, stabilite iyi, pil performansı iyi, ama neden resetlendi anlamadım, sanki birileri uzaktan reset butonuna basıyor gibi, bir bakıyorum Nokia yazısı çıkmış. Neyse yeni yapı biran önce gelse de toparlasa bari, yoksa sıfırlama yolu gözüktü ...

merkel02

Kapalı Hesap
watsapta ağırlaşma, klavyede -ç-m-ş gibi harflerde iki kez basmak zorunda kalıyorum. yıl dönümü güncellemesi yüklü ve güncellemeden sonra sıfırlamıştım. çok hafif bir ağırlaşma var bende. L1520

Üst Alt