Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
kaç mb bu update?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu son güncellemeden(...14915)şarja takınca telefonunuz yavaş şarj oluyor uyarısı veriyor,halbuki orj.şarj cihazı.

serinaga

serinaga

Üye
güncelleştirmeler dünden beri %51 de takılı halde yeniden başlatmama rağmen aynı

Bende de %67'de neredeyse bir saat takılı kalmıştı, Wifi kapatıp açtım, devam etti ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Bay H

Bay H

Üye
Bir önceki yapı da dahil olmak üzere, bildirim merkezini aşağı indirdiğinizde herhangi bir noktasından yukarı kaydırıp kapatabiliyordunuz. 14915 de ne yaparsanız yapın en aşağıdaki çıtayı yukarı kaydırmazsanız kapanmıyor.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir önceki yapı da dahil olmak üzere, bildirim merkezini aşağı indirdiğinizde herhangi bir noktasından yukarı kaydırıp kapatabiliyordunuz. 14915 de ne yaparsanız yapın en aşağıdaki çıtayı yukarı kaydırmazsanız kapanmıyor.
Aynen,bende denedim kapanmıyor.

mp2934

mp2934

Üye
Bende de %67'de neredeyse bir saat takılı kalmıştı, Wifi kapatıp açtım, devam etti ...

ben her turlu şeyi yaptım dondu gibi bir şey silip sıfırdan da yukleyemiyoeum guncellemeyi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Haydaaa, insanı çok alışıyor ona ya 8.1e dönünce anlıyordu 10 da ki güzelliği.

serinaga

serinaga

Üye

İşte bu kötü olmuş :(

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Bence de kötü olmuş. İyi olan şeyleri neden kaldırırlar ki ?

furyzer0

furyzer0

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
mp2934

mp2934

Üye
beyler guncellemenin bir kısmı inmiş bunu kaldırıp tekrar indirme imkanımız var mı sıfırdan indirilmesi gerekli

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bi değişiklik yok bu güncellemede!!! sırf bildirim barını alttan tutturmak için mi bekledik biz bu saçmalığı???

furyzer0

furyzer0

Üye
bi değişiklik yok bu güncellemede!!! sırf bildirim barını alttan tutturmak için mi bekledik biz bu saçmalığı???
kaynak kodlarını mı gördünüz hocam da başka bir değişiklik olmadığını düşünüyorsunuz?

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
kaynak kodları konusundan anlasam yazılımcı olurdum kardeşim ama değilim maalesef üst sınıf bir kullanıcıyım o kadar gözle görülür bir değişiklik yok deme sebebimde budur.
kaynak kodlarını mı gördünüz hocam da başka bir değişiklik olmadığını düşünüyorsunuz?

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition

furyzer0

furyzer0

Üye
kaynak kodları konusundan anlasam yazılımcı olurdum kardeşim ama değilim maalesef üst sınıf bir kullanıcıyım o kadar gözle görülür bir değişiklik yok deme sebebimde budur.
Tamam da insider yapıları zaten son kullanıcıları hedeflemiyor ki. Zaten kararlı sürümlerde yeteri kadar sorun var. Bir de insider sürümlerini şikayet etmenin bir anlamı yok bence.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Tamam da insider yapıları zaten son kullanıcıları hedeflemiyor ki. Zaten kararlı sürümlerde yeteri kadar sorun var. Bir de insider sürümlerini şikayet etmenin bir anlamı yok bence.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
son kullanıcı demeyelimde insider görevlerini ve gördüğüm eksiklikleri raporlayan biri diyelim :) rs 2 de yenilik bekliyorduk biz değil mi? geldi mi hayır!!! buna serzenişim :)

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Üst Alt