güncelleştirmeler dünden beri %51 de takılı halde yeniden başlatmama rağmen aynı
ben yükledim sorun yok.Bu son fast ring güncellemesini desteklenmeyen modellerden birine yükleyen oldu mu? Bootloop sorunu vb var mı?
Aynen,bende denedim kapanmıyor.Bir önceki yapı da dahil olmak üzere, bildirim merkezini aşağı indirdiğinizde herhangi bir noktasından yukarı kaydırıp kapatabiliyordunuz. 14915 de ne yaparsanız yapın en aşağıdaki çıtayı yukarı kaydırmazsanız kapanmıyor.
ben her turlu şeyi yaptım dondu gibi bir şey silip sıfırdan da yukleyemiyoeum guncellemeyiBende de %67'de neredeyse bir saat takılı kalmıştı, Wifi kapatıp açtım, devam etti ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Haydaaa, insanı çok alışıyor ona ya 8.1e dönünce anlıyordu 10 da ki güzelliği.Bir önceki yapı da dahil olmak üzere, bildirim merkezini aşağı indirdiğinizde herhangi bir noktasından yukarı kaydırıp kapatabiliyordunuz. 14915 de ne yaparsanız yapın en aşağıdaki çıtayı yukarı kaydırmazsanız kapanmıyor.
Bir önceki yapı da dahil olmak üzere, bildirim merkezini aşağı indirdiğinizde herhangi bir noktasından yukarı kaydırıp kapatabiliyordunuz. 14915 de ne yaparsanız yapın en aşağıdaki çıtayı yukarı kaydırmazsanız kapanmıyor.

bilerek yapılmamış, bilinen buglar listesine girmiş hatta.İşte bu kötü olmuş
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
kaynak kodlarını mı gördünüz hocam da başka bir değişiklik olmadığını düşünüyorsunuz?bi değişiklik yok bu güncellemede!!! sırf bildirim barını alttan tutturmak için mi bekledik biz bu saçmalığı???
kaynak kodlarını mı gördünüz hocam da başka bir değişiklik olmadığını düşünüyorsunuz?
Sent from mTalk using windows10 enterprise edition
Eyvallah hocam, servise verdim cihazı.Türkiye'de bulacağını sanmıyorum ama yurtdışı düşünürsen eğer;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tamam da insider yapıları zaten son kullanıcıları hedeflemiyor ki. Zaten kararlı sürümlerde yeteri kadar sorun var. Bir de insider sürümlerini şikayet etmenin bir anlamı yok bence.kaynak kodları konusundan anlasam yazılımcı olurdum kardeşim ama değilim maalesef üst sınıf bir kullanıcıyım o kadar gözle görülür bir değişiklik yok deme sebebimde budur.
son kullanıcı demeyelimde insider görevlerini ve gördüğüm eksiklikleri raporlayan biri diyelimTamam da insider yapıları zaten son kullanıcıları hedeflemiyor ki. Zaten kararlı sürümlerde yeteri kadar sorun var. Bir de insider sürümlerini şikayet etmenin bir anlamı yok bence.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
rs 2 de yenilik bekliyorduk biz değil mi? geldi mi hayır!!! buna serzenişim 
RS_2 geldi mi?son kullanıcı demeyelimde insider görevlerini ve gördüğüm eksiklikleri raporlayan biri diyelimrs 2 de yenilik bekliyorduk biz değil mi? geldi mi hayır!!! buna serzenişim
![]()
RS_2 geldi mi?