Yukseltme danışmanını yükledin miArkadaşlar lumia 1020 de 8.1 döndüm tekrar Windows 10 geçmek istiyorum inside programı hiç bir şekilde geçmiyor ne yapmak lazım
Bizzat kullanmadım ama 830 ile 640xl performansına eşdeğerdir diye düşünüyorumL650 kullanan var mı almayı düşünüyorumda W10 performansı nasıl son guncellemeler ile?
Arkadaşlar Windows 10 iki Lumia 525 var elimde. İkisini de 8.1 e dönüştürmek istiyorum. Ama Lumia device recovery tool yazılım sürümü bilinmiyor hatası veriyor. Ne yapabilirim?
Windows 8.1 cihaz bağlayınca yazılım bulunuyor. Ama Windows 10 cihaz bağlayınca yazılım sürümü bilinmiyor hatası alıyorum var mıdır bir çaresi?

Desteklenmeyen cihazlara redstone yapısını yükleme adlı konuya bakınız zaten 3-4 ana konu var onlardan biriBeyler lumia 620 telefonuma windows 10'u illegal olarak nasıl yükleyebilirim lütfen yardım edin.
hocam aynı sorun bildiğim kadarıyla herkeste var. ayarlar kısmında tamamen kapatılsa bile yine bildirim geliyor ve wifi çalışmaya devam ediyor, yeni yapılarla bu durum düzeltilir ancak mecburen yine beklicez gibi görünüyor.son yapıda pil tasarrufu açık olmasına rağmen whatsapp ve twitter bildirim atıyor diğer uygulamalar nasıl bilmiyorum, ayarlarda windows tarafından yönetilir seçeneği seçili. Sanırım pil tasarrufu artık hiç çalışmıyor![]()
Bende böyle bir sorun yok.son yapıda pil tasarrufu açık olmasına rağmen whatsapp ve twitter bildirim atıyor diğer uygulamalar nasıl bilmiyorum, ayarlarda windows tarafından yönetilir seçeneği seçili. Sanırım pil tasarrufu artık hiç çalışmıyor![]()
redstone 2 den bahsediyorsun sanırım. İnsider sürümleri başladı resmi olarak nisan 2017 CİVARINDA olacak gibi. Şu an önemli bir yenilik yok ilk birkaç insider sürümü hep böyle oluyor zaten altyapı düzenlemeleri yapılıyor çünkü.Arkadaşlar merak ediyorum şu değişikliklerin bol olduğu güncelleme ne zaman geleceğine dair bir bilgi ,sızıntı, ip ucu, şifre,deşifre,dumanla mesaj,Denize atılmış içinde not olan uludağ gazoz şişesi,Lise sıralarına kazılmış bir not,Metrobüste yaşanılmış bir aşk ve bir microsoft yetkilisini açıklaması vs var mı ?
Hazırlıklar başlasın diyorsunuz yaniEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Güncellemeleri kontrol et microsoftdmg diye bir şey gelecek firmware güncellemesi. Göz atma ekranı çalışması lazım ayarlardan aktifleştirirsen yalnız güncel kararlı surum 14393.67 değil mi siz insiderda mısınız öyleyse insider buildlerini devredışı bırakıp öyle güncellemelerini deneyin o da olmazsa windows device recovery tool güncel firmwareyi yükler ama aynı zamanda cihaz sıfılanırlumia 950xl aldım şuan yapı 14393.82 deyim ve çift tıkla uyandırma ile birlikte göz atma ekranı çalışmıyor yapı ile mi alakalı acaba
Püf Noktası - Desteklenmeyen Cihazlara Redstone Yapılarını Yüklemek konusundaki adımları takip etmeniz gerekiyor, artık insider ile yükleme yapılmıyor.Arkadaşlar lumia 1020 de 8.1 döndüm tekrar Windows 10 geçmek istiyorum inside programı hiç bir şekilde geçmiyor ne yapmak lazım