Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
telefonu sıfırlayınca herşey düzeldi İnsider programı içinde Hızlı Yavaş gözükmeye başladı şimdi herşeyi baştan kur işin yoksa..

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar VPN sorunu çözülmüş, Hotspot ve benzeri uygulamalar önceki yapıda çalışmıyordu. Bu yeni yapıda şuan sorunsuz çalışmakta :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, mp2934 ve n000k
BaySerkan

BaySerkan

Üye
dün kararlı sürümü yükledikten sonra fark ettim belki daha önce gelmiş olabilir fark etmemiştim mağazada eski yüklediğimiz fakat kullanmadığımız uygulamaları silebiliyoruz çok fazla gereksiz şey vardı iyi bir temizlik yaptım şimdi MS büyük iş çıkarmış :biggrin:

afwerker

afwerker

Üye
tarayıcısı geç açılması dışında sorun yok
dün kararlı sürümü yükledikten sonra fark ettim belki daha önce gelmiş olabilir fark etmemiştim mağazada eski yüklediğimiz fakat kullanmadığımız uygulamaları silebiliyoruz çok fazla gereksiz şey vardı iyi bir temizlik yaptım şimdi MS büyük iş çıkarmış :biggrin:
Redstone yeni mağaza ile gelmişti insiderlere :) yeni gelen bişey değil.

Ya edge artık arkaplanda videoları hala oynatsa ne güzel olur :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Yapı 14905'in sistem dosyalarında: Microsoft.WelcomeScreen ve Windows.PeopleExperienceHost adında iki yeni uygulama bulunmuş.

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve Krnl386
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
  • Beğen
Tepkiler: n000k ve ceza87
furyzer0

furyzer0

Üye
Windows 10 Yapı 14905'in sistem dosyalarında: Microsoft.WelcomeScreen ve Windows.PeopleExperienceHost adında iki yeni uygulama bulunmuş.
Telefonda mı?
Redstone yeni mağaza ile gelmişti insiderlere :) yeni gelen bişey değil.

Ya edge artık arkaplanda videoları hala oynatsa ne güzel olur :(
Geçen soundcloudtan müzik açtım arkada devam etti video olmuyor mu?
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

furyzer0

furyzer0

Üye
Bu mesaj birleştirilmiştir

dücane

dücane

Üye
yil dönümü güncellemesiyle gelen Panorama özelligini bulaniyorum, nerede acaba ?

furyzer0

furyzer0

Üye
yil dönümü güncellemesiyle gelen Panorama özelligini bulaniyorum, nerede acaba ?
Haka insiderda daha kararlı kamera yapısına gelmedi kamera uygulaması sistem sürümünden bağımsız

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Son yapıda fark ettiğim bir değişiklik mobil veri ayarlarında önceden yalnızca 4g veya 3g seçeneği varken şimdi yok.

mTalk'tan gönderildi

dücane

dücane

Üye
Haka insiderda daha kararlı kamera yapısına gelmedi kamera uygulaması sistem sürümünden bağımsız

Allah razi olsun, bende arayip arayip duruyorum

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
Son yapıda fark ettiğim bir değişiklik mobil veri ayarlarında önceden yalnızca 4g veya 3g seçeneği varken şimdi yok.

mTalk'tan gönderildi
Sim ayarlarından 2g,3g4g sadece3g ve sadece4g ayarlarını seçebiliyorsun

mp2934

mp2934

Üye
fast yapıda groove müzik arkaya attığımda tamamen kapanıyor

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Arkadaşlar Windows 10 iki Lumia 525 var elimde. İkisini de 8.1 e dönüştürmek istiyorum. Ama Lumia device recovery tool yazılım sürümü bilinmiyor hatası veriyor. Ne yapabilirim?
Windows 8.1 cihaz bağlayınca yazılım bulunuyor. Ama Windows 10 cihaz bağlayınca yazılım sürümü bilinmiyor hatası alıyorum var mıdır bir çaresi?

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye

Bu hafta sonu yeni yapı gelecek sanırım arkadaşlar, hayırlısı bakalım.

omerk88

omerk88

Üye
son yapıyı yükledikten sonra mağazadan uygulama inmiyor sürekli bi hata verip duruyor

Üst Alt