tarayıcısı geç açılması dışında sorun yok
Redstone yeni mağaza ile gelmişti insiderleredün kararlı sürümü yükledikten sonra fark ettim belki daha önce gelmiş olabilir fark etmemiştim mağazada eski yüklediğimiz fakat kullanmadığımız uygulamaları silebiliyoruz çok fazla gereksiz şey vardı iyi bir temizlik yaptım şimdi MS büyük iş çıkarmış![]()
yeni gelen bişey değil.
Boot ekranına XP açılış gif'i koyabiliriz yaniWindows 10 Yapı 14905'in sistem dosyalarında: Microsoft.WelcomeScreen ve Windows.PeopleExperienceHost adında iki yeni uygulama bulunmuş.

başka ne gibi kullanılabilir?Boot ekranına XP açılış gif'i koyabiliriz yani![]()
Telefonda mı?Windows 10 Yapı 14905'in sistem dosyalarında: Microsoft.WelcomeScreen ve Windows.PeopleExperienceHost adında iki yeni uygulama bulunmuş.
Geçen soundcloudtan müzik açtım arkada devam etti video olmuyor mu?Redstone yeni mağaza ile gelmişti insiderlereyeni gelen bişey değil.
Ya edge artık arkaplanda videoları hala oynatsa ne güzel olur![]()
Haka insiderda daha kararlı kamera yapısına gelmedi kamera uygulaması sistem sürümünden bağımsızyil dönümü güncellemesiyle gelen Panorama özelligini bulaniyorum, nerede acaba ?
Haka insiderda daha kararlı kamera yapısına gelmedi kamera uygulaması sistem sürümünden bağımsız
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Sim ayarlarından 2g,3g4g sadece3g ve sadece4g ayarlarını seçebiliyorsunSon yapıda fark ettiğim bir değişiklik mobil veri ayarlarında önceden yalnızca 4g veya 3g seçeneği varken şimdi yok.
mTalk'tan gönderildi
bende 2g,yalnızca 3g,3g ve 4g yazıyor tuhafSim ayarlarından 2g,3g4g sadece3g ve sadece4g ayarlarını seçebiliyorsun
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
yok yanlışlık olmuş yapı falan yok yani arkadaşlar.
Bu hafta sonu yeni yapı gelecek sanırım arkadaşlar, hayırlısı bakalım.