Arkadaşlar bu son güncellemeden sonra benim cihazda(1520)kişiler kutucuğu hareketli değil artık,kimse bahsetmedi sadece bende ise akşam cihazı sıfırlarım herhalde.

Maalesef sonuç aynı.Kutucuğu kaldırıp yeniden eklemeyi denermisin.![]()
Maalesef sonuç aynı.
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
bendeki hareketli güncellemeyi yükledikten sonra sıfırladım telefonumu.Arkadaşlar bu son güncellemeden sonra benim cihazda(1520)kişiler kutucuğu hareketli değil artık,kimse bahsetmedi sadece bende ise akşam cihazı sıfırlarım herhalde.
Kararlı surum bende iris tarayıcısı geç açılması dışında sorun yokSon gelen güncelleme RedStone kararlı sürüm değil mi?
Çok soruyorum kusura bakmayın. Yani insider den çıktığımızda redstone kararlı sürüm alacağız öyle mi?Kararlı surum bende iris tarayıcısı geç açılması dışında sorun yok
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Wdrt ile geri dönmem lazım ancak zaten insiderdaki son sürümden pek farklı değil hatta tamamen aynısı da olabilir.Çok soruyorum kusura bakmayın. Yani insider den çıktığımızda redstone kararlı sürüm alacağız öyle mi?
386.67 bahsedilen güncelleme bu mu?Wdrt ile geri dönmem lazım ancak zaten insiderdaki son sürümden pek farklı değil hatta tamamen aynısı da olabilir.
Hayır bendeki 14393.67386.67 bahsedilen güncelleme bu mu?
Yanlış yazmışım. 393.67 imiş. Telefonu sıfırlamaktan gına geldi bir daha insider kullanmayacağımHayır bendeki 14393.67

Insider mı bu?Yapı 14905 Yayınlandı.
Insider Fast Ring içinInsider mı bu?
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
Uyarmıştınız yenilik olmayacak diyeBu arada yenilik olarak sadece yeni zil sesi seti var.