Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

furyzer0

furyzer0

Üye
Resmi ağızlardan tarih verilmedi mi?

Dona Sarkar herhalde resmi sayılmıyor zira 2 Ağustos günü destekleyen cihazlara güncelleme gelecek diyen o idi...
Mobil demiş miydi? Benim asıl kastettiğim 9 ve 16 ağustostu ama 2 ağustosta da dona'nın söylemediğini sanıyordum.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
pc ile aynı tarihte gelecek denmişti

paxera

paxera

Üye
Bekleye bekleye ağaç olduk bakalım bari yarın gelse umut işte

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar yarın gelecek diye bir açıklama mı var yoksa ben mi gözden kaçırdım???

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar yarın gelecek diye bir açıklama mı var yoksa ben mi gözden kaçırdım???
Öyle bir söylenti olduğunu hatırlıyorum ama, twiter' da takip ettiğim üzere Dona Sarkar öyle demişti.

braayn

braayn

Üye
vay be bir zamanlar bende böyle güncelleme beklerdim :) heyecanlı ve sıkıcı olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Resmi ağızlardan tarih verilmedi mi?

Dona Sarkar herhalde resmi sayılmıyor zira 2 Ağustos günü destekleyen cihazlara güncelleme gelecek diyen o idi...
Bu konuda bir açıklama yapıldı. Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaların şirketin resmi açıklaması olarak geçerli olmadığı söylendi. Resmi açıklamanın Microsoft'un resmi web sitelerinde yapılan açıklama olarak kabul edildiği belirtiliyor.

Bay H

Bay H

Üye
Güncelleme hazır deniyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: furyzer0, Krnl386 ve Esendağlı

blackss

Üye
Selam arkadaşlar az önce 1520 aldım 8.1 surumunde guncellemeleri kontrol ettiğimde güncelleme yok diyor windows 10 a nasıl yukseltebilirim veya redstona?

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Selam arkadaşlar az önce 1520 aldım 8.1 surumunde guncellemeleri kontrol ettiğimde güncelleme yok diyor windows 10 a nasıl yukseltebilirim veya redstona?
Mağazadan upgrade advisor uygulamasıyla

• Beğen
Tepkiler: blackss
furyzer0

furyzer0

Üye
haırlı olsun arkadaşlar cevabı zaten vermiş

Sent from mTalk

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.
Nereden aldın ve kaça aldın acaba,birde rengini söylersen sevinirim.

blackss

Üye
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan.
Nereden aldın ve kaça aldın acaba,birde rengini söylersen sevinirim.
Teşekkür ederim telefoncudan aldım çiziksiz sıfır ayarında siyah renk 800 lira

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Esendağlı

Üst Alt