Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu son güncellemeden sonra benim cihazda(1520)kişiler kutucuğu hareketli değil artık,kimse bahsetmedi sadece bende ise akşam cihazı sıfırlarım herhalde.

emircan99

Üye
Arkadaşlar bu son güncellemeden sonra benim cihazda(1520)kişiler kutucuğu hareketli değil artık,kimse bahsetmedi sadece bende ise akşam cihazı sıfırlarım herhalde.

Kutucuğu kaldırıp yeniden eklemeyi denermisin. :)

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Teşekkür ederim. Rs kararlı surum yayınlandı değil mi yanlış anlamadım

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
İnsider olan arkadaşların telefonu 8.1 döndürüp sonra tekrar win10 yükselttiğini görüyorum. Bu gelen yıldönümü güncellemesi zaten geçen hafta insiderlara gelen ile aynı değil mi ben mi yanlış biliyorum?
Aralarında fark mı var ben mi bilmiyorum.

blackss

Üye
bendeki hareketli güncellemeyi yükledikten sonra sıfırladım telefonumu.

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Son gelen güncelleme RedStone kararlı sürüm değil mi?

furyzer0

furyzer0

Üye
  • Beğen
Tepkiler: silisya12
Silisyaa

Silisyaa

Üye
Kararlı surum bende iris tarayıcısı geç açılması dışında sorun yok

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Çok soruyorum kusura bakmayın. Yani insider den çıktığımızda redstone kararlı sürüm alacağız öyle mi?

furyzer0

furyzer0

Üye
Çok soruyorum kusura bakmayın. Yani insider den çıktığımızda redstone kararlı sürüm alacağız öyle mi?
Wdrt ile geri dönmem lazım ancak zaten insiderdaki son sürümden pek farklı değil hatta tamamen aynısı da olabilir.

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Wdrt ile geri dönmem lazım ancak zaten insiderdaki son sürümden pek farklı değil hatta tamamen aynısı da olabilir.

386.67 bahsedilen güncelleme bu mu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 14905 Yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada yenilik olarak sadece yeni zil sesi seti var.

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve Krnl386
BaySerkan

BaySerkan

Üye
eee İnsidere nasıl devam edeceğiz bugün kararlı sürümü yükledikten sonra telefonu sıfırlamıştım şimdi gene Fast Slow kaybolmuş ayarlara yönlendiriyor orada da birşey anlamadım varmı yardım edecek.

Üst Alt