Cihaz nedir ? Aynı sorunu ben bir önceki yapıda yaşıyordum10586.545 li yapıyı yükledim dün kardeşimin telefonuna gece %60 da bırakmış cihazı sabaha kapanmış ilk kez böyle bir şey oldu normalde 1-2 gün gidiyor
Sent from mTalk
sorunlu bir uygulama olabilir diyeceğim ama arkaplandakileri kapattım diyorsun demek ki sorun sistemle alakalı gibi görünüyor. facebook beta yüklü mü? duyduğuma göre sorunluymuş o yazılımbulunan guncelleme 10586.494 senin cihazla aramızda fark çoktur muhtemelen ama sıfırlamadan önceyle kıyasladıgımda şuan su gibi akıyor batarya yüzdesi
ben bi eve gidince guncelleyim madem
lumia 830Cihaz nedir ? Aynı sorunu ben bir önceki yapıda yaşıyordum
1520 ye göre artıları continuum(gerekli bir özellik değil ama kullanınca gerçekten yararlı ve işlevsel olduğunu fark ediyorsunuz ) daha iyi kamera daha iyi işlemci(aslında tartışılır zira snapdragon 810un ısınma sorunları malum)daha net ekran iris tarayıcısı kısacası donanım tarafında bir miktar yükselme+continuum+iris tarayıcısı eksi olarak göreceli olsa da çoğunluğun hemfikir olduğu tasarımı diyebilirim2.el 950 xl almayı düşünüyorum önerir misiniz?1520 ye gore artıları sizce neler.birde telefon pasaport kayıtlı garanti sorun olur mu
520de Android 6 görüyoruz falanAynen ben de diyordum madem bootloader kilitleri kırılabiliyor eski cihazların neden android romları göremedik şimdiye kadar. Bir cyanogenmod gelse fena olmaz aslında
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Androidin tek silahı uygulama zenginliği başka numarası yok hatta google yeni işletim sistemi geliştiriyor şu an sebebi ise entegre cihazların(rasberry pi gibi) donanımının androide yetmemesi ki android mobil bir sistem güya.demin okuduğum bir habere göre bundan sonra hp düşük büçeli telefonlarda android yerine window phone kullanacakmış ya bu firmalarda neyi görüyorda windowsda geçiyor bizmi körüz göremiyoruz acaba
tamam ben magaza olarak demiyorum sadece, ms bazlı şuan lumia telefon bulunmuyor piyasada nerdeyse internetten veya sadece media markette var, 2-3 sene önce olsa çoğu kişi lumia yı windows phoneu biliyordu o zaman bu girişimler yapılmadı şimdi yapılıyor bunu anlamıyorum ben, ms nin gelecek planı belli değil 950xl den sonra yeni telefon çıkarmadı surface telefon gelecek mi ne olacak muamma şuan neyin ne olduğu belli değil bu durumda adamlar windows phona niye yöneliyorAndroidin tek silahı uygulama zenginliği başka numarası yok hatta google yeni işletim sistemi geliştiriyor şu an sebebi ise entegre cihazların(rasberry pi gibi) donanımının androide yetmemesi ki android mobil bir sistem güya.
Pc oemleri telefonda da windowsu tercih ediyor gibi gözüküyor şimdilik güzel bir pazar oluşturabilirseler iyi olur. Aslında bir kırılma noktasını geçsek geliştiriciler android ve iosun yanında windosd phoneu da görseler çok iyi olacak ama bir türlü oraya gelemedik
Yıldönümü güncellemesinin yarın geleceğini kim söyledi ?Yarın şu kararlı yeni sürüm gelsin de, cihazı sıfırlayalım. Gerçi güncelleme yine ertelenmezse iyidir..
İşin kötüsü resmi ağızlardan hiç tarih verilmedi zatenYarın şu kararlı yeni sürüm gelsin de, cihazı sıfırlayalım. Gerçi güncelleme yine ertelenmezse iyidir..
bu da dahilResmi ağızlardan tarih verilmedi mi?İşin kötüsü resmi ağızlardan hiç tarih verilmedi zatenbu da dahil