Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Nirvana92

Nirvana92

Üye
bulunan guncelleme 10586.494 senin cihazla aramızda fark çoktur muhtemelen ama sıfırlamadan önceyle kıyasladıgımda şuan su gibi akıyor batarya yüzdesi

ben bi eve gidince guncelleyim madem

• Beğen
Tepkiler: furyzer0

dakamon

dakamon

Üye
redstone 2 nedir şimdi? 500 puana çıkmış deniyor. 50 puan artış için 1 sene daha mı beklicez yani analmadım ben. :)

skynet

Üye
10586.545 li yapıyı yükledim dün kardeşimin telefonuna gece %60 da bırakmış cihazı sabaha kapanmış ilk kez böyle bir şey oldu normalde 1-2 gün gidiyor

Sent from mTalk
Cihaz nedir ? Aynı sorunu ben bir önceki yapıda yaşıyordum

furyzer0

furyzer0

Üye
bulunan guncelleme 10586.494 senin cihazla aramızda fark çoktur muhtemelen ama sıfırlamadan önceyle kıyasladıgımda şuan su gibi akıyor batarya yüzdesi

ben bi eve gidince guncelleyim madem
sorunlu bir uygulama olabilir diyeceğim ama arkaplandakileri kapattım diyorsun demek ki sorun sistemle alakalı gibi görünüyor. facebook beta yüklü mü? duyduğuma göre sorunluymuş o yazılım
Cihaz nedir ? Aynı sorunu ben bir önceki yapıda yaşıyordum
lumia 830

Sent from mTalk

Nirvana92

Nirvana92

Üye
bnm cihaz lumia 525 evt Facebook vardı az önce ama artık yok

şimdi aldım %10 kaldı uyarısını saat 15.00de çekmiştim fişden

furyzer0

furyzer0

Üye
Durum ciddi gözüküyor facebooku yeni sildiysen yarın da aynı şekilde devam etmezse sorun yok demektir.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Nirvana92

Nirvana92

Üye
inş çözülür sorun yanımda yedek batarya var onu takıcam şimdi onuda harcamaz inş yedi belalı lumia.

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
4MaGuS

4MaGuS

Üye
920 için bu son gelen redstone öncesi güncelleme mesaj gelme kısmını yine bozdu arka plan ayarları açık bildirim ses ayarları açık ama yine mesaj geldiğini uygulama içine girince görüyorum anca bu sorundan ne çektik be, telefonu telefon olarak kullanamıyoruz microsoft sağolsun

mp2934

mp2934

Üye
2.el 950 xl almayı düşünüyorum önerir misiniz?1520 ye gore artıları sizce neler.birde telefon pasaport kayıtlı garanti sorun olur mu

furyzer0

furyzer0

Üye
2.el 950 xl almayı düşünüyorum önerir misiniz?1520 ye gore artıları sizce neler.birde telefon pasaport kayıtlı garanti sorun olur mu
1520 ye göre artıları continuum(gerekli bir özellik değil ama kullanınca gerçekten yararlı ve işlevsel olduğunu fark ediyorsunuz ) daha iyi kamera daha iyi işlemci(aslında tartışılır zira snapdragon 810un ısınma sorunları malum)daha net ekran iris tarayıcısı kısacası donanım tarafında bir miktar yükselme+continuum+iris tarayıcısı eksi olarak göreceli olsa da çoğunluğun hemfikir olduğu tasarımı diyebilirim

Sent from mTalk

• Beğen
Tepkiler: mp2934
Nirvana92

Nirvana92

Üye
yeni çıkan telefonların ikinci ellerinde arızalı çıkma ihtimali daha yüksek, tanıdık deilse cihaz alma derim. yada satan kişiye sor neden satıyor yepisyeni cihazı

• Beğen
Tepkiler: mp2934
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Aynen ben de diyordum madem bootloader kilitleri kırılabiliyor eski cihazların neden android romları göremedik şimdiye kadar. Bir cyanogenmod gelse fena olmaz aslında :)

520de Android 6 görüyoruz falan :D
Android olmasa bile değişik şeyler yapılacağı kesin. Hatta belkide Microsofta zor gelen optimizasyon işleriyle uğraşıp x20 serisine adam gibi bir Windows 10 yaparlar.

Nirvana92

Nirvana92

Üye
10586.545 guncellemeside bi turlu başlayamadı inmeye %0 da bekliyor

Krnl386

Krnl386

Üye
Yarın şu kararlı yeni sürüm gelsin de, cihazı sıfırlayalım. Gerçi güncelleme yine ertelenmezse iyidir..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
demin okuduğum bir habere göre bundan sonra hp düşük büçeli telefonlarda android yerine window phone kullanacakmış ya bu firmalarda neyi görüyorda windowsda geçiyor bizmi körüz göremiyoruz acaba

furyzer0

furyzer0

Üye
demin okuduğum bir habere göre bundan sonra hp düşük büçeli telefonlarda android yerine window phone kullanacakmış ya bu firmalarda neyi görüyorda windowsda geçiyor bizmi körüz göremiyoruz acaba
Androidin tek silahı uygulama zenginliği başka numarası yok hatta google yeni işletim sistemi geliştiriyor şu an sebebi ise entegre cihazların(rasberry pi gibi) donanımının androide yetmemesi ki android mobil bir sistem güya.
Pc oemleri telefonda da windowsu tercih ediyor gibi gözüküyor şimdilik güzel bir pazar oluşturabilirseler iyi olur. Aslında bir kırılma noktasını geçsek geliştiriciler android ve iosun yanında windosd phoneu da görseler çok iyi olacak ama bir türlü oraya gelemedik

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Androidin tek silahı uygulama zenginliği başka numarası yok hatta google yeni işletim sistemi geliştiriyor şu an sebebi ise entegre cihazların(rasberry pi gibi) donanımının androide yetmemesi ki android mobil bir sistem güya.
Pc oemleri telefonda da windowsu tercih ediyor gibi gözüküyor şimdilik güzel bir pazar oluşturabilirseler iyi olur. Aslında bir kırılma noktasını geçsek geliştiriciler android ve iosun yanında windosd phoneu da görseler çok iyi olacak ama bir türlü oraya gelemedik

tamam ben magaza olarak demiyorum sadece, ms bazlı şuan lumia telefon bulunmuyor piyasada nerdeyse internetten veya sadece media markette var, 2-3 sene önce olsa çoğu kişi lumia yı windows phoneu biliyordu o zaman bu girişimler yapılmadı şimdi yapılıyor bunu anlamıyorum ben, ms nin gelecek planı belli değil 950xl den sonra yeni telefon çıkarmadı surface telefon gelecek mi ne olacak muamma şuan neyin ne olduğu belli değil bu durumda adamlar windows phona niye yöneliyor

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
furyzer0

furyzer0

Üye
Yarın şu kararlı yeni sürüm gelsin de, cihazı sıfırlayalım. Gerçi güncelleme yine ertelenmezse iyidir..
İşin kötüsü resmi ağızlardan hiç tarih verilmedi zaten :) bu da dahil

Bay H

Bay H

Üye
İşin kötüsü resmi ağızlardan hiç tarih verilmedi zaten :) bu da dahil

Resmi ağızlardan tarih verilmedi mi?

Dona Sarkar herhalde resmi sayılmıyor zira 2 Ağustos günü destekleyen cihazlara güncelleme gelecek diyen o idi...

• Beğen
Tepkiler: xiseyn

Üst Alt