Hangi model?Bu aralar telefonu şarjda bıraktığım zaman ekran rengarenk birbirine girmiş bir şekilde buluyorum
L620-10586.494 kuruluHangi model?
L620-10586.494 kurulu
620 ye windows 10 nasıl kurdun ya, hiç 8.1 e dönmedin heralde desteklemeyenler için 10586.xxx yolu kapandıktan sonra.

Arkadaşlar device diagnostic hub diye bir uygulama var dolu ram miktarını, açık işlemleri, cpu kullanımını falan gösteriyor redstone yapılarında çalışıyor mu kullanan var mı acaba?
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Geliştiriciye mesaj atmıştım redstone da çalışmıyor diyeŞimdi yükledim, Redstone son yapıdayım, L1520. Uygulama açılınca hangi seçeneğe girersem. "tanılama hizmeti bulunamadı" mesajını veriyor ve hiçbir bilgi getiremiyor ekrana ...
Arkadaşlar device diagnostic hub diye bir uygulama var dolu ram miktarını, açık işlemleri, cpu kullanımını falan gösteriyor redstone yapılarında çalışıyor mu kullanan var mı acaba?

Th yapılarında sorunsuz çalışıyor şu an bende çalışıyor ama redstone da çalışmıyor geliştirici ben hard reset attım vr çözüldü dedi bana.Uygulama çalışmıyor, ben tarayıcı üzerinden girip bakıyorum hatta sayfayı başlangıc ekranına ekledim tek tıkla ordayım![]()
Bende son rs sürümdeyim çalışmıyor bende de, sırf o uygulama için de hard reset atasım gelmiyoTh yapılarında sorunsuz çalışıyor şu an bende çalışıyor ama redstone da çalışmıyor geliştirici ben hard reset attım vr çözüldü dedi bana.

ara sıra ilk açtığımda 3-4 saniye takılıyor sonra sorunsuz çalışıyor cihaz 950 ama sadece uygulama nasıl diye denedim yani instagram kullanmıyorum ondan mesaj falan geldiğinde ne oluyor bilmiyorum bildiğim şey uzun basınca 3d touch olarak algılıyor uygulamaSelamın aleyküm arkadaşlar bi sorum olacaktı.
İnstagram yüklü arkadaşlar kararlı yada insider sürümde benim gibi donma sorunu yaşıyormu yada yeni mesaj geldiği zaman uygulamadan atma ve ısınma sorununu ? 950XL elimde yanar oldu.
Keşke 6Tag wm10'a geçsede açılışı falan hızlansa onu kullansak![]()

Redstone 2 değil mi bu ..? 7-8 aya anca gelir ..Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız