Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

habbuj

habbuj

Üye
Geçen gün Lumia 640 xl aldım. En son kararlı yapının kaç olması gerekiyor?
Ve sizce insider yükleyip redstone'u denemeli miyim ? Çünküğ şu an windows 10un karalı sürümünü kullanmama rağmen aksaklıklar görüyorum sistemde çok stabil değil gibi uygulamalar. Win10 tam oturmamış sanki. 8.1 gibi stabil çalışmıyor.
'Bu arada daha önceki telefonlarım L925-L820 idi 640 xl bunlardan bayağı farklı olmuş herşeye rağmen yine lumia diyip gidip aldım :)'

furyzer0

furyzer0

Üye
Geçen gün Lumia 640 xl aldım. En son kararlı yapının kaç olması gerekiyor?
Ve sizce insider yükleyip redstone'u denemeli miyim ? Çünküğ şu an windows 10un karalı sürümünü kullanmama rağmen aksaklıklar görüyorum sistemde çok stabil değil gibi uygulamalar. Win10 tam oturmamış sanki. 8.1 gibi stabil çalışmıyor.
'Bu arada daha önceki telefonlarım L925-L820 idi 640 xl bunlardan bayağı farklı olmuş herşeye rağmen yine lumia diyip gidip aldım :)'
.545 son kararlı yapı ve cihazı yükselttikten sonra sıfırlamanızı ve uygulamaları ana depolamaya kaydetmenizi şiddetle tavsiye ederim. sd karta mümkünse oyun ve uygulamaları kaydetmeyin

Sent from mTalk

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
habbuj

habbuj

Üye
.545 son kararlı yapı ve cihazı yükselttikten sonra sıfırlamanızı ve uygulamaları ana depolamaya kaydetmenizi şiddetle tavsiye ederim. sd karta mümkünse oyun ve uygulamaları kaydetmeyin

Sent from mTalk
hımm son yapıyı kullanıyorum o zaman. Ancak uygulama ve oyunları dahili depolamaya kaydedemem. 8 gb hafızası var ve 3.5 gb falan sistem kullanıyor. 1.7 gb kendi uygulamaları var bana 2.8 falan kalmış. Buraya yükleyip doldurmak istemiyorum.16 gb hafıza kartı var. O yüzden hafıza kartına kurmaya özen gösteriyorum

skynet

Üye
SD kart hızı iyiyse sıkıntı fazla olmuyor

furyzer0

furyzer0

Üye
Bay H

Bay H

Üye
Microsoft Edge halihazırda html5test üzerinde 452-453 puan almaktaydı, bu skor Redstone 2 de 500 e ulaşmış durumda.

skynet

Üye
Şimdi baktım 417 çıktı

flutewoddy

flutewoddy

Üye
PC'de 460 mobilde 444 alıyorum şuan

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Bay H

Bay H

Üye
Continuum özelliğinin L635,640,830,930 ve 1520 de çalıştığı belirtiliyor.

Bu özelliğin Microsoft tarafından yeni donanım desteği gerekiyor diyerek eski cihazlara vermemesi bir tarafa bunu eski cihazlarda çalıştıran arkadaşların inatla "paylaşmayacağız" tripleri ayrı sinir bozuyor.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, cemil baba, zaakaan ve 6 diğerleri
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Continuum özelliğinin L635,640,830,930 ve 1520 de çalıştığı belirtiliyor.

Bu özelliğin Microsoft tarafından yeni donanım desteği gerekiyor diyerek eski cihazlara vermemesi bir tarafa bunu eski cihazlarda çalıştıran arkadaşların inatla "paylaşmayacağız" tripleri ayrı sinir bozuyor.
Continuum ve 512lerde rs1 çalıştırmak için özel dosyalar ve düzenlemeler, desteklenmeyen cihazlarda registry hack olmadan direk insider üzerinden 10a geçirmek içinde kimsenin bilmeyip sadece kendilerinin bildiği bir açık varmış.
Secure boot kilidinin kırılması yakın 4-5 ay içinde bırakın continuum'u android, arm linux gibi portlar görebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
Continuum ve 512lerde rs1 çalıştırmak için özel dosyalar ve düzenlemeler, desteklenmeyen cihazlarda registry hack olmadan direk insider üzerinden 10a geçirmek içinde kimsenin bilmeyip sadece kendilerinin bildiği bir açık varmış.
Secure boot kilidinin kırılması yakın 4-5 ay içinde bırakın continuum'u android, arm linux gibi portlar görebiliriz.
Aynen ben de diyordum madem bootloader kilitleri kırılabiliyor eski cihazların neden android romları göremedik şimdiye kadar. Bir cyanogenmod gelse fena olmaz aslında :)

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar Merhaba ;
640XL kullanıyorum. Önümüzdeki zamanlarda kararlı yeni surum gelecek. Şimdi ilk olarak ben Windows Recovery Tools ile cihazı sıfırlıyorum. Cihaz daha sonra 8.1'in uygulamalarını güncelliyor. O bitince ben Yükseltme Danışmanı ile 10'a geçiyorum. Daha sonra yine mağaza güncellemelerini yapıp, en son kararlı sürüme geçiyorum. Hep karşıma çıkan bir hata oluyor. MSN seyahat, MSN haber gibi bir kaç uygulamaların simgeleri gözükmüyor. Geçenlerde cihazı sıfırladım, bu sorun ortadan kalktı. Demek ki izlediğim yol yanlış. Önerebileceğiniz bir yol var mıdır?
Teşekkürler şimdiden ..

Nirvana92

Nirvana92

Üye
tavsiyen için saol sıfırladıkdan snra baya hızlandı cihaz menu geçiileri falan 10 numara oldu. oyunu daha deniyemedim ma onda da performans artışı bekliyorum. Lakin bu seferde çok çabuk şarjım biter oldu , pil tasarruf mpdunda kullanıyorum sürekli ama eskiye oranla çok çabuk bitiyo arka plan uyglarıda tumuyle kapattım

birde yeni güncelleme buldu 650mb falan onuda daha yükleyemedim ama nerden geldi anlamadım
Çok büyük hata yapıyorsunuz öncelikle zaten sıfırlamadığınız için düşük performans almanız çok normal sıfırlamak çok şeyi iyileştirecektir ayrıca sakın sd karta oyun uygulama kurmayın yer varsa yerel depolamanın hızı 200-400 mb/s iken en kaliteli sd kartın hızı bile 50-80 mb/s arasındadır.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

furyzer0

furyzer0

Üye
Kardeşim de .545 yapısından sonra cihazının(830) yavaşladığını söylüyor sorun yapıdan kaynaklanıyor olabilir aynı yapıdaysanız
edit:dalgınlıktan yavaşladığı yazmışım pil ömrünün düştüğünü diyecektim

Sent from mTalk

Son düzenleme:
Nirvana92

Nirvana92

Üye
yapı dediginiz core build id mi eğer oysa en sonda .10479 bu şekilde şuan

furyzer0

furyzer0

Üye
yapı dediginiz core build id mi eğer oysa en sonda .10479 bu şekilde şuan
10586.545 li yapıyı yükledim dün kardeşimin telefonuna gece %60 da bırakmış cihazı sabaha kapanmış ilk kez böyle bir şey oldu normalde 1-2 gün gidiyor

Sent from mTalk

Üst Alt